Metalparty!

En metal-låt till nästan fest som alla "vanlig" inte rådampar på?
Kom ihåg det till nästa fest.

Prideparad yes!

Tänkte passa på att slänga in lite bättre bilder på håret:
Jag är inte världens snyggaste i profil då min mini-mun, kinesögon och blattenäsa inte riktigt harmonerar.
Men lev me't!

Prideparaden som ställer upp.

Vrider på musiken på högsta jävla volym som någonsin skådats i detta hus.
Näj, jag är inte förbannad på någon. Jag ska bara njuta lite över att inte behöva be om ursäkt för för hög volym! Jag är hemma på landet igen. Älskade landet. Nja, jag sa ju att jag skulle bo i Varberg de kommande två veckorna och det är precis vad jag ska göra också men jag behöver kläder och böcker så jag drog hem och hämtade det. Sen ska jag och min kära mamma äta i Ullared innan jag återförenas med mitt Varberg.

Helgen skulle egentligen bestå av brutal inlärning av spel i form av ett lan hos Remi. Men nu blev det inte så. En kompis från Penningbrygga (örebro) kommer ner och vill sova över så det är klart jag ställer upp! Det gör jag alltid.


En bild? Okej, bara till er:


Boken ska med till Vbg och skivan spelas just nu på så hög volym att jag inte ens hör mina egna tankar. Men jag gillar't!

Herpderp? Fried-ass tells a story.

Okaj... nu är det så att jag inte riktigt hunnit med att berätta allt för er här på bloggen de senaste veckorna. Så... vi tar det nu.

Till att börja med har jag fått ett nytt jobb, numera står jag med en svart/röd keps i en korvlucka och säljer snabbmat till tjuriga gekås kunder. Alltså jobbar jag på Rasta f.d Nimo i Ullared. Det var min kära vän Fanny som ordnade så jag fick det jobbet, jag tackar hjärtligast för jag behöver verkligen pengarna och tjäna pengar på att plocka svamp... naa.... så springer ni förbi där någon helg så kom gärna fram och hälsa!
Där är hon, min fina vän.


Nästa sak som har inträffat är att jag har flyttat. Jao jag har lämnat min trygga gård i det superlugna Krogsered för ett lite mer livat Varberg. Numera bor jag alltså i ett radhus med två (snart tre) andra personer som delar boendet med mig. (Höhö precis i skrivande stund går Emilia förbi, hon jag bor med).
Trivs jag? Javisst, det är faktiskt rätt skönt att bo där. Dock är man alltid lite vaksam att inte låta för mycket för sent på kvällen och att inte gå och rycka i toadörren när de andra är där men vafan... vi vänjer oss nog. Dessutom så ekar mitt rum... jävligt mycket. Detta ska åtgärdas så fort jag vet att jag har pengar till det. Bild på rummet eller huset? Naäej... det har jag inte tagit än men det kommer nog upp så småningom...
Tredje saken som har hänt är att jag har börjat gymnasiet och fått typ åldersångest. Jag är så jävla gammal att jag numera går på gymnasiet. Med alla 17/18/19-åringar. Gah, det känns lite mäktigt. Men annars då? Trivs jag i min klass? Första veckan, alltså förra vecka, var alla lite blyga, lite tysta och verkade faktiskt liiite rädda för mig. Det var i alla fall det intrycket jag fick av situationen men det stämmer nog inte. Jag känner två personer i min klass sen innan vilket kändes rätt skönt i början. Hursom så är skolan svinmysig, maten är brutalt svingod och lärarna är extremt omtänksamma. Så alla ni som nyss börjat nian - överväg att börja på LBS, det är det verkligen värt.

 

 

Sådärjao, nu har ni fått lite hum om hur mitt liv befinner sig just nu. Nu har jag två timmar kvar på batteriet på datan och börjar min lektion om 25 minuter så får la dra mig. En bild på mitt schema kommer också dyka upp så småningom... för det är verkligen Ledgen....wait for it... DARY!


Love your haters. They're your biggest fans.

Ska vara i Varberg de närmsta två veckorna. Liiite synd att jag inte tog med mina houseboxar.
Och ni, räkna inte med massa bilder på min hårddisk ligger mest videos och nytagna bilder.
Alla andra ligger på dvdskivor... hemma.

Gammal goding!


Drunk bird!

Så kan de gå när Fried-ass, Suz och Remi äter skorpor.


Däckade i en rännsten med mer(a).

Lyckan som borde hålla i sig.

Blänkande pilotglasögon, en silverkedja över ena benet och alla regnbågens färger i håret. Musiken i öronen skulle kunna beskrivas som öronbedövande men för henne och många andra alternativa är den ren och skär njutning. Nu är hon tamigfan lycklig där hon sitter och dinglar med benen över den gröna sandlådekanten mitt i centrum. Hon väntar på en buss som aldrig verkar dyka upp men det bekymrar henne inte, hon kan sitta där länge till. Bara hon får ha sin musik och minnena från idag. På en dag ändrades allt. Igår vid denna tiden ville hon nästan hoppa av linjen för alla verkade så fruktansvärt dryga mot henne. Idag var det hela tvärtom, de log, skrattade och höll om henne som om de hade känt varandra i år och dagar. Den matta vinden blåser en hårtest från luggen ner över hennes solglasögon. Visst solen kanske inte skiner idag direkt och man kanske känner hur regnet ligger i luften men det är känslan som finns under sådana solglasögon som hon vill ha. Man känner sig mycket bättre än förut. Så mycket bättre. Hon flinar mot datorväskan där hans keps hänger och undrar varför han gav henne den, varför han inte tog tillbaka henne när hon bad om det. Men inte ens det bekymrar henne, det ger hon faktiskt fullständigt fan i. Allt verkar ändå så jävla bra. Och för en gångs skull är det lika bra som det verkar. Denna gången ler hon inte för att hon måste. Denna gången ler hon faktiskt för att hon är lycklig. Det tog sin tid men nu är det så igen. Lycklig, hon smakar på ordet. Bussen dyker upp runt hörnet och hon gräver i sina fickor efter busskortet. Hon tänker på sommarjobbslönen och sitt nya hem. Hon tänker på den nya klassen och de otroligt mysiga äldre eleverna på skolan. Fyfan va hon älskar sitt liv. När hon sedan sätter sig på sätet på väg hem ramlar hans sms ner i mobilen. Lyckan är som bortblåst. Han kommer alltid finnas där och påminna henne om vad hon inte får.

 

Over and out

Frida Berglund

25/8 -11


She's back!

Herp? Ah, jag är tillbaka nu över helgen! Tjohejsan va trevlans eller hur? Dock kommer veckans roligaste bild upp typ... senare i natt eller i morgon. Tills dess: Over and Out-del!

Håll ut!

Då leasar man en datorn från skolan. Amazing! Bloggningen kommer alltså börja som vanligt alldeles strax!

Rainbow/Pridefestival!
En bild från andra hållet får ni inte. För jag pallar inte. Är bara hemma och vänder för att få lite papper påskrivna och annan skit som måste göras. Dock är jag atm Suz's egna prideparad och har gjort mig en egen version av en "regnbåge". Jag nås lättast på mobilen om det är något och börjar uppdatera som vanligt när jag får datorn i skolan. Pöss häii!

Fried-ass måndag.

Började skolan:


Vilket slutade med en tur till...


Vi har vårat egna sätt att fira skolstarten på!


så'et!

Jag sitter med en regnbåge i håret.
Imorgon börjar jag på lbs. Hinner inte skriva mer. Finns på facebook om det är något. Pöss!


Fried-ass Belund @ Facebook.

En torsdag med Friedass

Fin dag att köra moppe. Väldigt fin dag för svampplockning också.


Update ffs!

Nu är det såhär... att förutom att jag har träffat världens bästa brud idag - Jennifer, så har jag jobbat... och ska btw gå ner och steka svamp nu. Och dricka cola. För jag spasmar på folk atm. Hursomhelst jag och Jennifer hade svinkul (som vi alltid har) men tyvärr fick jag ingen bild på händelsen men jag har ändå tagit ett par bilder idag som kommer upp bloggen i morgon... efter jobben... allihop. Jag känner att jag kommer vara lite brutalt utmattad nu i slutet av denna veckan men ni reder er la?


Baii so far and so good.

Onsdag alá Fried-ass

Mitt stora intresse för svensk film- och musikkultur fortsätter öka, liksom min besatthet av Ozzy Osbourne. Idag köpte jag även hem Saw 7... börjar för att jag älskar dem. I morgon är det jobb och kanske ett möte med min älskade Jennifer!


Mysiknytt angående Takida och Black Sabbath

När jag sitter här mitt i natten och är känslomässigt fucked-up samt att min kropp sakta men säkert insjuknar läser jag en nyhet [här] om att tAkiDa stämmer en musikrecensent angående den [här] sågningen. När jag själv läser sågningen bryter jag nästan ihop. Takida har aldrig avsett att vara någon jävla självmordsmusik. Robert Pettersson har också en av världens bästa röster så ska ni såga någon, såga någon som verkligen är dålig... någon jävla mediafitta som tjänar pengar på att inte kunna sjunga. Och ja, jag räknar med att någon person kommer sitta och skratta åt alltihop inklusive mitt rådamp på skiten för det skulle jag med gjort om jag inte gillade bandet i fråga. Men nu är Takida fan det enda jag har när hela min värld rubbas... så ja. Fuck you.
Men för att väga upp mitt humör med lite bra information läste jag även detta: [klick] om att Black Sabbath ska återförenas igen. Precis när jag blivit helt jävla besatt av Ozzy. Underbart... nu ska vi bara se om våra kära åldringar kan hålla uppe stardarn efter alla dessa år?


[Black Sabbath - Snow Blind]


[System of a Down's cover av Snow Blind]

Ett återfall.

Han slog hela hennes värld ur balans.

Fingrarna fryser, håret blåser stillsamt i den kalla sommarbrisen. Benen somnar när hon sitter där på bryggan i skräddarställning. Det är helt tyst. Förutom de få fiskarna som tidvis slår runt henne i det ljumna vattnet. Hon stänger av mobilen, få smsar runt denna tiden men hon vill inte att folk hör av sig. Inte nu. Hon vill försvinna för en stund. Det är stjärnklart, månen speglas i den spegelblanka sjön. En ensam tår rinner ner för hennes kind. Klockan slår midnatt. Hon ryser och försöker instinktivt svälja ner klumpen av gråt som bränner i hennes hals. Han skrev till henne. Han skrev till henne för första gången på flera månader, nästan ett år. Han skrev att han hade henne, att han ägde henne. På skoj, förstås. Men det var inte orden eller meningen med dem som fick henne helt ur balans. Det var att han skrev. Hon torkar bort tåren med jackärmen. Hon skriker, rakt ut i den kyliga sommarnatten. Hon slår händerna i bryggan innan tårarna rinner över. Hon vet inte hur länge hon sitter. En kvart kanske, eller flera timmar. Det enda hon vet är att när hon sedan somnar i sin säng med kläder och skor på är klockan lite över fem och hon har fortfarande inte slutat gråta.

Han finns fortfarande där.


Over and out.
Frida Berglund.
Någon gång mellan den 16- och 17/8 2011.


Tisdag 16/8


Detta bestod min dag av.

fuck this i'm going to bed.

The more you know... the less you care.

Sammanfattning.

D'OH! Denna helgen har varit asfull!
Herrejävlar!
Börjar med sjönevadsmarknad med Suz på fredagen (då jag förövrigt bränner 100 kr på mat), Bamsä dyker upp en timme innan vi drar till Cbow och Bagge på lördagen (fett kul, Bamsä är den människan jag pratar lättast med i hela världen), festar hela natten och torkar tårar och... ja, det vanliga, Johanna och Cbow flyttar till Munka på söndagen då även Suz och Bamsä åker med mig hem för att sova över här. Fast det slutade ju som vanligt, alla somnar. Javisst ja, jag var på sjönevadsmarknad i lördags med mamma med, införskaffade saker som jag kan visa på denna lilla sidan i morgon... för då hinner jag kanske. Idag har jag hursomhelst fått ett till jobb och fått en spekulant på flakismotorn. Well well... nu måste jag tänka och sova lite. Baii.

Läs inte, du bara slösar tid.

SENASTE:
Dryck: Coke.
Telefonsamtalet: Jobbet.
SMS: Ricke
Sång du lyssnade på: Children of Bodom - Angels don't kill
Gången du grät: Jadu, det vettefan.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Har nog aldrig i hela mitt liv dejtat så det tror jag fan inte du.

Har någon varit otrogen mot dig: Eh, ingen har varit trogen heller.
Varit kär: Sorry for that. But yes.
Förlorat någon speciell person: Tyvärr.
Varit deprimerad: En mörk månad under 2010 men jag klassar inte det som deppig... det var fan psykkoma.

Varit så trött att du somnat sittandes: Klart som fan (Y) med huvudet rakt in i soffan.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: Svart.
Färg 2: Grönt.
Färg 3: Blått.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Jomenvisst!
Fått ditt hjärta krossat: Näej, det har inte varit helt.
Skrattat så att du har börjat gråta: Brutalt många gånger!
Träffat någon som förändrat ditt liv: Jag tror det.
Insett vilka som är dina äkta vänner: Nä, det visste jag redan.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Alla pratar om mig! Jag är tamigfan i allas käftar.
Kysst en kompis av samma kön: Jomenvesst :)

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Wait... fyra fem kanske?
Hur många barn vill du ha: Inga för helvete.
Har du några husdjur: En katt, en hünd och en hest.
Vill du ändra ditt namn: Na... mitt mellannamn skulle jag gärna vilja ändra. Det är fult.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Den som var? Jag var på klassresa. Den innan det blev jag kär.
Vilken tid vaknade du idag: 10.00 ALARM <3
Vad gjorde du igår runt midnatt: Låg och läste Slash's självbiografi.
Någonting som du längtar till: Atm ingenting, trots att det är fest om två timmar (Y)
Senaste gången du träffade din pappa: Fyra timmar sen, han jobbar.
En sak du skulle vilja ändra på: Mitt utseende, folks syn på livet och... folkpartiet. Shit, det var tre saker ._.
Vad lyssnar du på just nu: Takida - The artist.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Tror inte det O.o
Vad gör dig irriterad just nu: Att tiden på min spotify rinner ut.

OM DIG:
Vad är ditt namn: FuckingFreakingFriedass
Singel/upptagen: Upptagen med att vara singel?
Stjärntecken: Twilling
Kille eller tjej: Tösapåg.
Grundskola: Ätran/Apel.
Hårfärg: Svart/orange/gul/grön/blå/rosa/lila eller något åt det hållet.
Ögonfärg: Ljusblå
Längd: 1,74

Vad gillar du gällande dig själv: Mitt enorma socialabeteende.
Piercings: Ingen so far... men om två år... då jävlar.
Tatueringar: Ett tribal hjärta.
Höger eller vänster: Högerhänt men annars så är höger något jag tycker om.

DIN FÖRSTA:
Operation: 12 år, blindtarmsåthelvete.
Piercing: Öronen... räknas det? O.o
Tatuering: 13 år och tribalhjärta.
Bästa vän: AmmePamme ffs!
Sporten du spelade: Innebandy.
Husdjur: Kanin tror jag fan.
Vaccination du minns: Stelkramp, fick ett bokmärke - SCORE!
Alkohol du drack: Huh... cider hos mor min skulle jag la tro.

JUST NU:
Äter du: Inget atm, ska leta upp mat till ikväll dock.
Dricker du: Inget här heller.
Är du på väg att: Färga hårfan.
Lyssnar du på: Black Sabbath - Sweet leaf (Ozzy's sätt att visa att han älskar knark.)
Väntar du på: Att denna jävla listan ska ta slut någon jävla gång så jag kan färga hårfan.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Har jag redan svarat på - FUCK NO!
Vill du gifta dig: Dyyyrt och jävligt.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Läppar, omg.
Kramar eller pussar: Kramar - Försvinna in i en famn av värme. You gotta love it.
Kortare eller längre: Längre.
Romantisk eller spontan: Spontan ffs!
Snygg mage eller snygga armar: Armar... nomnom

Tatueringar eller piercingar: Piercing om jag måste välja x)
Känslig eller inte: Han får fan vara lite nere på jorden men inte så att han lipar när jag inleder sadistiskt sex?
Ragg eller förhållande: Förhållande... är aningen trött på att inte ha någon som alltid finns där.
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake... så länge han bara bråkar med mig... ENDAST MIIIIGG MOHAHAH

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Yesch.
Tappat glasögon eller linser: Solbrills?
Haft sex på första dejten: Nopedope... men så skulle det nog gått om jag inte skulle sovit hos Cbow.
Krossat någons hjärta: ....yes.
Har du blivit arresterad: Nejfan, poliser älskar mig!
Dissat någon: Ful som man är får man väl ta sina chanser x)
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Yesch.

TROR DU PÅ:
Dig själv: I allmänhet jau!
Mirakel: Inte ett jävla något.
Kärlek vid första ögonkastet: Näje. Faller hårt för personligheter nämlich.
Himlen: Den finns ju här ovan men att någon själfan skulle kunna ta sig dit? Noway.
Tomten: Santa Fauls? Nejmen jag menar... nopedope.
Att kyssas på första dejten: Vad gör man annars? O.o
Änglar: Icke, icke!

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en flickvän/pojkvän på samma gång: Det finns ett uttryck: "Forever alone" det är mitt det.
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nja... jo. Om jag gifter mig med Ozzy Osbourne, den mannen lovar omväxling.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Coke, mina vänner och musik ffs.
Vad vet inte så många om dig: Jag kräks när jag ser clowner. Okej... kräks är la lite att ta i men jag lipar sönder iaf. Idag var jag på tivoli. Jag dog.


Omg - he really eat a bat!

Inatt läste jag ut Ozzy Osbourne's bok "Jag är Ozzy", den var otrolig. Fan va grym. Så nu satte jag mig och letade efter diverse klipp för att kompensera boken. Ännu bättre. Läs boken, titta på video eller om ni vill - i en annan ordning - i don't give a shit.


Flakmoped 70-tal!

Jag vet... de flesta som läser min blogg är inte så intresserade av veteranmopeder men ifall ni kanske, möjligtvis med gigantiskt tur skulle veta någon som skulle vilja ha en flak-/lastmoped så kan ni ju visa detta inlägget för den personen och sen slänga in en kommentar med epostadress? Great.
Nyservad och fixad. Går som den ska! För mer info: [Klick]

The Duck Song

I brist på Vägg i vägg-låten så tar man vad som finns:


The duck walked up to the lemonade stand and said to the man, running the stand: Hey, got any grapes?

ROSMT is fucking back!

Missade helt att ROSMT var tillbaka... för er som också hade missat det, here it goes:


Attention:

Trained swedes handling the fire.

Do not attempt this without being Swedish.

 

[Löv itt höhö]

 

 Ahubabahubhub!

Dag 30 – Din favoritlåt från den här tiden förra året

In my happy moments:


and... when i was sad...

Miew Piew

"Crazy people don't wonder why they are nuts, they got something better to do instead."

Dag 29 – En låt från din barndomÅh, pokémon.

Dag 28 – En låt som får dig att känna dig skyldigTänker på en speciell kille, fan va taskig jag var.

Dip Dye

Med inspiration ifrån:

[Weheartit]

Har jag skapat:Som den hårfärgsfanatikern jag är testar jag som sagt allt inom hårfärgningskonst. Jag har redan haft håret i alla dess möjliga färger och frisyrer och här om månaden testade jag coontails... så nu var det dags för den andra stora hiten: Dip dye. Och faktiskt, jag gillar't! Lite var det spontant sådär vid elva igår att jag färgade över det som annars blivit ljusbrunt då den lila färgen - helt ärligt - suger så drog jag i lite blå färg som jag hade liggades och såhär blev det. Inte så jävla dåligt faktiskt. Jag måste dock göra något åt min fukkade sidecut som numera ser ut som en avlång missbildad finne. Men den får allt hållas lite, ska fixa allt runt den 19:de.

Ha't!


Lev me't

[x]Kört bil
[x]Varit full
[x]Varit kär
[x]Hånglat med en främling
[ ]Skolkat
[x]Älskar eller saknar någon just nu
[x]Somnat i skolan
[ ]Fått utegångsförbud
[x]Tittat på en solnedgång
[x]Sovit under stjärnorna
[x]Blivit kittlad
[x]Nördat framför datan en hel natt
[x]Uppträtt på en scen och gjort bort mig
[ ]Blivit avstängd från skolan
[x]Hatat mitt utseende
[x]Gråtit mig själv till sömns
[x]Fångat en snöflinga på tungan
[x]Dansat i regn
[x]Hoppat i en vattenpöl
[x]Är kär
[ ]Varit otrogen
[x]Dampat
[x]Är singel
[x]Fått snacka med rektorn
[x]Har en bästis
[x]Busringt
[x] Dricker
[ ]Snusar
[ ]Röker
[x]Tatueringar
[ ]Piercad
[x]Född i Sverige
[x]Fuskat i spel
[x]Varit i knytnävsslagsmål
[ ]Varit i en bilolycka


Fuck yeah. Är man uttråkad så är man.

Ledig måndag!Före och efter från den vinkeln x) Finn fem fel!


¨

Alldeles galet va fint de blev!
Höhö... jag som skulle ta det lugnt nu när jag är ledig.
Låg och läste i tjugo minuter sen fick jag nog.
Kanske jobb i morgon.


Spenderar min första lediga söndag vid datan!


Såhär kommer jag spendera denna afton ser det ut som. Dock kanske jag slår på den andra datan med och lirar lite T.O, man vet ju aldrig med mig!

Och jag vet inte heller varför jag hängde toffsen där men jag hittade den när jag letade efter en synål häromdagen.

[Spotify folk - klicka här och få en överraskning.]

Min outfit igår och idag.


[Ah, jag är äcklig nog att ha samma kläder på mig två dagar i rad.]

Blir lite väl lite bilder nu i dagarna men jag hinner tyvärr inte med bloggen lika mycket som jag önskar. Det kommer bli bättring så snart allt är iordning inför skolstarten.

Snabbt svar. Nicht.

Jag fick en fråga angående vilken linje jag har valt till gymnasiet nu till hösten.
Så.... jag ska gå Media på Ljud och Bildskolan i Varberg. Förr ville jag bli författare, sen ville jag bli fotograf och nu har jag inte en jävla aning. Så den linje passade väl. Antog jag. Pöss häi.

Lyssna föfan.

Orkar inte skriva så mycket.
Men en sak är säker, ni borde lyssna på texterna i Takida's nya album "The Burning Heart."
Har inte hört bättre på hela min livstid.
Takida, jag älskar er.

Stanna upp och andas.

Låt henne vara.

Hon stirrar rakt fram ut i det tomma, en hårtest frigör sig från resten av luggen och faller långsamt ner i hennes ögon. Att sitta på en buss i fyra timmar för att sedan sitta på en båt i yttligare fyra timmar är inte hennes grej. Verkligen inte. Ett sms angående ännu en fullpackad helg dimper ner i hennes mobil. Hon orkar inte ens läsa det, klickar bara bort det och försöker låta bli att tänka. Tre dagar av femtiotvå har hon varit ledig, ledig från vänner, ledig från jobb, ledig från måsten. Veckan som bereder ut sig framför henne döljer alla möjligheter att få löst en till dag för att, lätt uttryckt - bara vara. Hon behöver det, hon behöver kunna sova långt in på dagen för att sedan gå upp och göra det hon känner för, kanske sätter hon sig och spelar, kanske ligger hon bara och läser. Göta kanal glider stadigt förbi i sina 5 knop som M/S Sandön gör. Skulle detta inträffat för bara en vecka sen skulle hon gått omkring och inte riktigt vetat var hon skulle göra av sig själv. Rastlös. Men nu sitter hon bara och stirrar framför sig själv. Någonstans där inne, i den sega kolan skickar stressen signaler ner till magen vilken i sin tur värker brutalt under hennes tighta linne. Hon tar sig om magen och rycks tillbaka till verkligheten av hennes mammas hand på hennes axel. "Fika?" Hon kan bara nicka. Hon vet att hennes mamma vet att något är brutalt fel, men hon gräver inte efter det som alla vänner gör. Hon väntar på att hon ska berätta själv.

Det gör hon aldrig.

Over and out.
Frida Berglund
2/8 2011.

Är atm inte där jag brukar...Med denna bilden vill jag meddela att mina externa hårddisk inte är låst längre.
(Och att drygt 4000 låtar och 40 filmer har försvunnit ut i tomma intet.)

Min och Bamsäs humor!


Mellangården.

RSS 2.0