look at my friend my friend is amazing

HELLU. CAJSA IS IN DA HOUSE. Wooop wooop näääää nu måste jag kila, bilden får bli min hälsning!
 

Detta växte jag upp med.


NOW I KNOW MY HEART IS BREAKABLE!


Finner inga ord.

 
Slipknot, KoRn, Sabaton - behöver egentligen inte säga mer för att övertyga mig själv.

Grymmast.

 
 
Jag vet att jag har bloggat om denna låten innan men ja, den äger.

Låt mig berätta...

Hej.
Detta kommer bli en mycket förklarande inlägg om hur det är att bo utanför asfaltsblommor och trafikljus. Välkommen till landet.
 
 
I vårt hem hänger inga pälsrockar, vi har inga fin skor och foppatoffor är som att be om att bli blöt om fötterna när man kliver över tröskeln ut i trädgården. I vårt hem har alla varsin reflexjacka och kängor med stålhätta, hur ska vi annars kunna hantera en gård? Våra drickabackar står i jordkällaren tillsammans med ett upphängt rådjur och går något sönder får du laga det själv, vi har ingen hyresvärd. Vi vaknar inte längre av att pappa kör förbi sovrumsfönstret med grävmaskinen halv sex på morgonen. På våren får man stängsla för korna som äntligen ska lämna ladugården och på vintern går pappu eller någon av mina bröder upp halv fyra på morgonen och plogar snö så att våra andra underbara grannar kan ta sina bilar till respektive jobb.
 
Idag när skulle jag övningsköra med min pappu fick jag köra hans firma King Cab eftersom styvmodern tog familjebilen och Roger är avställd. Det var tur. Utan denna fantastiska bil skulle vi antagligen inte tagit oss uppför backarna genom skogen till skogsmaskinerna där pappu skulle sätta igång motorvärmarna. Jävluska backar men dock så roliga.
 
Om ni någon gång fått gå ut och fösa in kvigerna till åkern i bara nattlinne och gummistövlar så vet ni vad jag pratar om. Därför kan jag inte känna empati till någon som klagar på att cykelbanan inte är grusad några hundra meter, vill man få det gjort får man göra det själv. Det har i alla fall min käre avlidne farfar lärt mig.
 
 
 
Såhär såg min söndag ut, hur var eran?

THE AVENGERS

 
Jag ligger med Iron man, Hulken, Captain America och Thor.
Jag känner mig inte lika ensam i min stora säng nu!
 
 
(Ah, Yasse - jag har färgat mitt hår igen!)

RIP Kasperii!

 
 
Efter 111 263 lucköppningar, 74 h samtal, 43 139 sms och 1 ½ år tillsammans får Kasperii tacka för sitt och bege sig mot mobilhimlen. Nu är vägen fri för Kasperii 2.0!
 
 

Jag älskar film...

 
 
...men vi behöver folk som går teater eller har skådisgenerna i sig. Detta håller knappt!

Dikter på tumblr

 
 
 
 
Denna bilden lade jag upp på tumblr igår kväll. Hittills har 7 gillat den och 17 reblogat den.
Jag känner två av dem. - Trodde aldrig att en av mina dikter skulle bli så uppskattad.
 
 
 

Vill inte vara med


Nostalgi


The typical Fried

 
Detta är jag när min pojk inte är här.

The days of our lifes.

Idag när jag reste mig upp från teorisalen och började power-walka till bussen slog det mig att vi -i min ålder- kanske är de gymnasiekidsen som vi såg upp till som små? Vi är de coola gymnasiekidsen som går med själsäkra steg in på bilskolan, skojar med lärarna för att sen sätta sig ner och plugga körkortsteori. Bilkortsteori.
När vi var små, i alla fall jag, tycker jag att det var coolt att tonåringar fick köra bil, jag tyckte det var stentufft att gå i gymnsiet och jag såg verkligen upp till de som hade mowhawk och bodde själva. Vi är där nu.
Vi är så gamla att vi kan rabbla snygga kändisar som inte är radioplågor. Vi vet när det blir för många planscher på rummet, våra vänner dricker kaffe och röker - inte leker med bratz som de gjorde förr. Vi tycker om att vara själva på rummet med hög musik och vi bjuder inte hem kompisar efter skolan för vi är för trötta för det.
 
Jag vill inte växa upp, jag vill inte säga hejdå till min älskade moped. Jag vill inte slippa kicka igång bästisens moppe i ett släkte arga myggor. Jag vill inte sluta köra moppe i bara hjälm och badkläder och jag vill inte sluta fråga om "pappa kan köra". Jag vill inte sluta sova med gosedjur, jag vill inte ta bort övningskörningsskylten från bilen och jag vill inte vara klar med grundskolan.
 
Fast å andra sidan blir det inte mer awesome än man gör det. Nu kommer ju studenten, krogrundorna som slutar med att man vaknar upp i en trappuppgång, "nyktrast kör" och drive-in:en på donken. Nu taggar vi bygga ljud i våra bilar och sladda på gekåsparkeringen mitt i natten när securitas åkt hem. Nu taggar vi att slippa känna regnet tränga igenom regnbyxorna, att slippa imman på visiret, köra till jobbet i ett lager med kläder och inte fyra, vi taggar att tatuera oss, att komma in på alla konserter och faktiskt kunna göra vad vi vill.
 
Det kanske är så tråkigt att bli gammal nu när jag tänker efter...

Chris Rehn

 
 
 
Kan inte annat än säga att Chris Rehn är min förebild inom musikvideos och Arne är förjävla skön.

Jag är så jävla cool!

 
 
Jag är så jävla cool för jag har ett avengers lakan-set. Försök inte ens, det går knappt att bli såhär cool!

Roger.

 
 
Nådigt sketen men vafan så är det när man bor på landet.
Tyvärr Åke, jag tycker minst lika mycket om min fina Prima.

Thor leker med Thor

Min reaktion när jag fick denna:

This is why you use tumblr.


LOK är kärlek i musikform.

Ingenting kan stoppa mig, ingenting kan hejda mig
Ingenting kan bromsa mig, jag lever för att bränna
Ingenting kan hota mig, ingenting kan hejda mig
Ingenting kan knäcka mig, jag lever för att bränna
 
 

HS - One more minute

 
Senaste HS-videon. Så simpel men dock så häftig video, uppskattar låten med - amaz.

En helt vanlig torsdag med FILFIL -13.

 
 
 
Testat Ballerina mumsbit? SVENAGOTT men inte särskilt prisvärt.
Men vi målade alla i FILFIL och det ägde såatte... det jämnade ut sig.

Pyntat lägenheten i gosedjur.

 
 
Amme och jag klädde in vår lägenhet i alla gosedjur jag tog med mig till stan, 67 stycken. ASNICE JAO!
 
 
[UPDATE: Skojar bara, 68 stycken, en söt nalle gömde sig under soffan - nu hedersplatsen på micron.]

Jag är helt fascinerad.

 
 
Kolla vidare så får du se mer om hur Dr. Martens gör och dess bakgrund.

På lördag ska jag och kolla på bil.

 
 
 
Gah. Jag är gammal.

Oh god. I'm so funnie.


Nu kör vi!

1. Kört bensinare för första gången i mitt liv. Citroën c3. 2. Börjat på bilskola (världens bästa för övrigt). 3. Varit på min första teorilektion.

Mina älskade Dr. Martens.

 
 
Citerar Calle Marthin:
"Det är ju inte så att jag känner en sexuell upphetsning av att putsa skorna. Nej, jag vill att de ska hålla länge. Och se någorlunda snygga ut. Det är allt. Att jag vill pussas och kramas direkt efter putsningen är en slump. Alla gånger. -na."
 
 
 

Björn

 
TURBONEGRO.

I do love this.

 
Your death gave life to me
And I've turned into the best person that I can be

November & December

I början av november var jag hos dalmasen och laddade om batterierna och förblev stressfri (i alla fall för ett tag). Novemberkastade sig även på mig med mer helgjobb, ett öppethus och såklart warm-up:en inför den årliga konserten som skulle närma sig. Här agerade jag kamera man i en liveklippning av hela konserten, det var så otroligt roligt och lärorikt må jag säga. Under denna månad hann jag även med att vara på ett bankmöte, ett informationsmöte och en julmarknad - allt för företaget. Sen hände något av de största på hela året, jag drog på Lillasysters spelning i Falkenberg. Efteråt kramade jag hela gänget och fick de att signera min tshirt, rakt över brösten - precis som det ska vara! Hade väntat på den dagen i fyra år så headbanget (som senare gjorde att jag fick hålla mitt huvud uppe med händerna) var otroligt känsloladdat och intensivt men det var i vanlig ordning värt det. Jag hann även gå på diverse studentmössemöten och dessutom bestämma över ett företag.

December började med att jag fick be min pappa att skjutsa mig till jobbet, andra gången någonsin. Sju minus grader iförd termobyxor i en hastighet på dryga 70 km/h hoppas jag att ingen ska behöva utsätta sig för. Kylan var påtaglig och pappa snäll. Under samma vecka som jag jobba på gekås för sista gången för detta året så var jag även modell för ett annat ungt företagande, nämligen Sugarsin UF som inriktar sig på alternativa kläder. Där och då insåg jag att jag inte trivs i smink men det var allt en spännande upplevelse! Jag firade även min käre vän Theo den veckan och fick höra något jag aldrig i mitt liv skulle komma att tro på - men det ska inte nämnas här. Den 9 december var det också den sista tomteprommenaden (en tipsprommenad med jultema) någonsin i en närliggande by. Detta var en tradition som hållt i sig sedan pappa var 15 år - otroligt länge med andra ord! Så med en tår i ögat vann jag hem en transformer och tog sista tuggan av lussekatten. Vi höll även vårt allra första barnkalas med företaget och för att döma av barnens reaktion så gick det riktigt bra. Vi kände att vi behövde det där för att kunna ta nya och motiverade tag i vårt arbete. Sen körde jag även Polaris Sportsman (en fyrhjuling alltså) för första gången på flera år, den nostalgin och de blåmärkena efter att åkt snowracer efter var inte nådiga - men återigen helt klart värt det. Filmteamet på skolan hann även med en livesänd produktion i form av Mobilob där jag agerade kamerariggare samt programledare. Kanske inte den mest uppskattade livesändningen men så otroligt rolig att skapa! Skolåret 2012 avslutades med att jag missade julavslutningen p.g.a ett tandläkarbesök men det spelade ingen roll för veckan som kom bjöd på julafton, mellandagsrea och älsklingen. Och för att säga det själv slutade året otroligt bra genom att skåla (med chips) med frugan och ge pojkvännen en fet nyårskyss.

Sammanfattning: Året har innehållt många bra och dåliga erfarenheter som jag tar med mig in i 2013 och av att döma på hur året slutade kan jag säga att 2013 inte kunde börja bättre.


Lila/rosa

 
Får faktiskt säga att denna hårfärgen är riktigt fin! Ja ba äger.

Hitchcock

Är det bara jag eller ser någon mer framemot denna filmen?

September & Oktober

Eftersom det gjorde otroligt ont att fastna med piercingen i gafflen såg jag närmast handikappad ut när jag åt under den första veckan av september men vad gjorde det? Under september drog jag med ett gäng kompisar för att titta på Kapten röd på Liseberg. Och åkte vilse med en spårvagn. När det stod "Nästa: Mölndal" valde vi att hoppa av och ta samma spårvagn fast åt andra hållet. Trots det kom vi bara några minuter efter konserten har börjat och vi fick tillochmed en bra plats mitt i folksamlingen. Det nya schemat i skolan var inget jag klagade på direkt, matten var nu borta ur leken vilket i sig kändes fantastiskt men att vi även var lediga alla onsdagar satt ju inte helt fel det heller. Men det var i september som jag började ta på mig för mycket grejor. Tillexempel gick jag med i elevkåren där jag blev utnämnd till sekreterare. Inte särskilt prestigefylld roll kanske men det var ju roligt, till en början. Nu flyttade även dalmasen ner till mig och började på min skola vilket visade sig bli kortvarigt men något av det bästa som hänt vårat förhållande. Jag var numera helgarbetare på gekås samtidigt som min kära rektor utnämnde mig till underambassadör i skolan. Detta visade sig vara mycket mer tidskrävande än man kunde tro. Men trots mitt hyfsat fullspäckade schema hann jag på något vis gå på den första spelningen och signeringen av Stiftelsens nyaste skiva "Ljungaverk". Och jag grät nästa när jag kramade dem, för det var minst lika vackert som jag föreställde mig.

I oktober skulle vi starta eget UF-företag och därför åkte vi på en kickoff i Kungsbacka och lyssnade på diverse företagare. Där fanns ett gyllene tillfälle för att marknadsföra sitt företag för några hundra personer, vilket jag naturligvis tog och stod därför och berättade om vårat företag i snabba drag på under 30 sekunder. Otroligt fort kan det låta men ändå tycker jag att det gick i lagom hastighet. Sen var det en friluftsdag som jag faktiskt tyckte om, den innebar att vi skulle gå 1,1 mil. I mina ögon var det ingenting eftersom jag alltid går några kilometer om dagen. Och sist i mål var jag verkligen inte. Jag hann även vara med på ett öppet hus på skolan samt kolla på när en av mina barndomskamrater agerade trubadur på en lokal pizzeria. Om jag tidigare varit stressad var det inget emot det jag kände under oktober. Jag var numera sekreterare i elevkåren, elevambassadör, VD i Multitaskers UF, stundentmösseansvarig och utöver det ville min kära rektor (hoppas ni kan urläsa ironin i "kära") att jag skulle vara med på ett skolinspektionsmöte. Om det hände något på skolan så hade jag antagligen varit med och bestämt det. För jag var tamigfan överallt denna månaden. Och inte nog med det så flyttade min dalmas tillbaka till Dalarna i början av denna månaden vilket gjorde att jag hade svårt att slappna av under hela månaden.


Dropkick Murphys släpper nytt!

 
Nämnde jag att Dropkick Murphys nu har släppt en nytt album, Signed and sealed in blood,  där ovanstående låt ingår? Det lilla man hittills kan lyssna på i Sverige genom spotify låter underbart! Inväntar resten!

Juli & Augusti

Bara veckan efter, i juli, kom killen från Dalarna ner och gjorde mig sällskap i mitt halvfärdiga rum medan jag gick på information för nyanställda samt började jobba. Ändå hann vi med både Liseberg och bio vilket var några av de finaste minnen jag har med honom. Dock får vi inte glömma att vi var i Varberg och kollade på bilar under Wheels and Wings. Efter ett bad och nätter av otroligt mysiga samtal åkte han hem till sitt och jag fick inleda en månad av konstant arbete. Inte mig emot faktiskt. Men på något otroligt sätt hann jag ändå med att gå på utomhusfarsen Campa i klaveret i Falkenberg samt ha ett eget lag på byakampen i min uppväxt ort. Den månaden slutade med att min kompis var inlindad i en pappersduk när vi skulle städa under byakampsfesten. Det var faktiskt en otroligt bra månad.

Sen fick jag välkomna augusti varesig jag ville eller inte. Det jag inte visste då var att jag under denna månaden skulle hinna kolla på tre olika boende, få nyckel till ett av dem, vara på musikfest i en närliggande by, gå på marknad och köpa till mig diverse colasaker till min fortfarande växande colasamling, köra gokart mot min familj och inte komma sist (otroligt!), gå på en personalfest och åka till Danmark. Det där med Danmark var en skön spontan grej som jag, min yngste bror och mamma fick för oss att göra. Vi bokade ett hotell i Grenå och tog färjan från Varberg och över. Detta var dock kanske inte det bästa vi gjort då hotellet inte alls låg i närheten av färjan. Efter några timmars letade och vägvisande kom vi slutligen fram till ett hotell där vi direkt tiggde till oss middag och mer sprit på hotellet! Det var en trivsam och minnesvärd resa trots att jag tidigt morgonen därpå vaknade av att en skön dansk öppna vår dörr, skrek UNDSKYLD och försvann igen. Dagen innan jag skulle fira min pappas 49årsdag piercade jag läppen. Jag hade tjatat om det i över fyra år så det kan knappast ha kommit som en överraskning till min far eller mor.


Maj & Juni

I maj märkte man direkt att sommaren nalkades, en festival betades av samtidigt som jag jobbade (något som var extra minnesvärt denna festival var att sovsäcken hade frost på insidan när vi under småtimmarna närmade oss husvagnen), min kusin tog konfirmationen och i vanlig ordning höll jag på att somna med ansiktet mot psalmboken. Det uppskattades inte så starkt av min otroligt kristne farmor som satt längst ut på samma rad. Ännu en bok av Ozzy Osbourne släpptes vilken jag inte direkt var sen på att köpa och sträckläsa. Sen var det den årliga konserten på skolan som slutade med att jag och två kompisar satt på willys parkeringen till förbannat sent på natten. Hur jag kom upp i tid till skolan dagen efter är för mig fortfarande en gåta. Under maj försökte jag mig även på att smyga in på en krog då ett av mina favoritband spelade där men tyvärr utan framgång. Sen kom morsdag/min födelsedag som jag jobbade bort med att sälja stora hamburgermålet till halvfeta norrmän.

Sen kom juni och ett otroligt trevligt besked från gekås, jag hade fått ett mer välbetalt jobb med bättre vilkor. Och det bästa av allt, det var på livsmedelsavdelningen. Jag har aldrig hört någon snacka skit om någon annan på livsmedelesavdelningen, alla verkade trivas bra där. Vilket jag senare också skulle göra. Direkt efter det telefonsamtalet ringde jag till Rasta och sa upp mig. Visserligen skulle jag jobba en otroligt onödig lördag till men det var min absolut sista dag på Rasta. Jag skulle aldrig mer behöva sopa fimpar under ketchupvagnen och det kändes så otroligt bra. Här tog även några av mina bästa barndomskamrater studenten. Det var otroligt läskigt att se, jag ville knappt hålla ögonen öppna. I mina ögon var de fortfarande runt tio år och badade med mig på utomhusbadet i Ätran. Men nej, nu stod det på balavagnarna och hoppade som aldrig förr och skulle snart lämna vår trygga hemkommun för att plugga norröver. Men det visste jag ju inte där i regnet. Medan studenterna och festivalerna började hopa sig åkte jag och några vänner till Göteborg för årets första utomhuskonsert, Björn Rosenström och de jävla bandet. Trots att Björn hade fått en för liten scen för sitt ändamål gick konserten fint och alla i publiken sjöng med på de låtar som spelades. Tillochmed några av de nyaste som släppts bara någon vecka tidigare. Sen renoverade jag mitt rum innan jag drog till Borlänge en vecka och var med om diverse underbara konserter, nästan dödligt fulla människor och blixtnedslag som orskade personskada i plural. Under denna veckan hann jag även bli kär i en kille från Dalarna samt mista känslen i mina stortår. (Som jag förövrigt får tillbaka med jämna mellanrum).


Detaljerna som gör rummet personligt.

 
 
Detta är mitt sätt att berätta för er att jag älskar mitt rum.

Mars & April

Mars var en månad som jag anser bara flöt förbi, nog kollade jag på sveriges bästa nyårsrevy, firade min bror och min mamma men något mer spektakulärt hände inte. Förutom att Gekås i Ullared ringde in mig och berättade att min cv visst hade varit intressant och att jag nu var välkommen på en intervju. Med glädje drämde jag västkustsalladen i fritösen och sa att jag kommer så fort jag får möjlighet.

Sagt och gjort, den 3 april 2012 åkte jag till gekås portar för att invänta en intervju. Jag svarade rakt och ärligt på var jag kunde tänka mig att jobba:

"Varsomhelst utom lek och barnkläder"

"Varför inte där?"

"Äh... jag tycker verkligen inte om barn."

Många gånger under de kommande veckorna trodde jag att jag aldrig skulle få jobbet eftersom jag just gjort klart att jag inte gillar en stor del av gekås kunder. Men det kom att resultera sig på ett annat sätt än jag förväntat mig. Under tiden jag gick och oroade mig för svaret från gekås åkte jag och mamma och en del av hennes kompisar till danmark med tåg över dagen. Då gjorde en krögare klart för oss att man visst måste vara 18 år för att få vara med och leka. Men söta som våra föräldrar är köpte det cider till "sig själva" som vi senare drack upp. De nästföljande veckorna fylldes av jobb och nationella proven, jag gick trots allt i ettan på gymnasiet så jag fick stå ut med alla dess påhitt om vad som ska utföras innan sommarlovet. Någon gång under våren var jag och min mor och kollade på VM-kvalet i herrhandboll i Göteborg. Jag minns tydligt hur makedonien hade hyrt en hel läktarsektion bara till dem, vilket de troligtvis ångrade senare när Sverige körde över dem och alla de andra länderna.


Mitt 2012 - Januari & Februari

I början av 2012 jobbade jag fortfarande på Rasta i Ullared. Jag gjorde allt mellan att blanda mos till att svabba golven. Det var inget högbetalt jobb men det var ett jobb. Jag drog in några tusenlappar på det varje månad och det räckte precis till att fika på stan några gånger och köpa lite mat. Jag kan väl aldrig direkt påstå att jag älskade mitt arbete men ändå fann jag en tjusning i att stå i luckan och sälja varmkorv, det var något fint med att ta hand om kund efter kund och se hur kön ringlade längre och längre bort. Det satte en viss press på en och man var tvungen att hänga med i svängarna för att effektiv. Inte visste jag då, i början av året att detta skulle bli det sista året jag jobbar just där.

Under denna tiden bodde jag även i ett kollektiv med en nynazist från Mellerud, en enbent från gnällbältet och en modeintresserad skånska. Allt under ett och samma tak. Då den enbente och nynazisten brukade hamna i luven på varandra men ändå skulle vara kompisar fanns det otroligt många intressanta diskussioner att lyssna på om man bara ville. Något som nynazisten var väldigt noga med var att alltid hålla kontakten med det som återstod av hans familj, det och hålla det rent och snyggt runt sig vill säga. Därför sattes ett städschema upp på en av köksluckorna i vårat gemensamma kök. Det höll väl en vecka eller så, jag och den enbente var inte riktigt lika noga med att städa som de andra och därför fick spindelnätet i listerna och läskfläckarna på golvet vara kvar.

 

Under januari var det inget jobb eftersom det var otroligt dålig tillströmmning av folk i Ullared, det behövdes med andra ord inte mer än en i luckan. Däremot hade jag annat för mig under denna månad, bland annat hälsade jag på gamla vänner som på något sätt försvunnit i stressen under hösten tidigare och så var jag på årets första fars. Fagereds farsen som är en lokal fars i närområdet till där mamma och min kära bästa vän växte upp. Jag har inget minne av när jag började kolla på farsen, jag har alltid varit där om du frågar mig. Och detta året var den absolut lika bra som förgående år. Jag minns dock att jag var lite ledsen för att det var så lite folk, fler borde upptäcka denna fantastiska tradition. Detta kan ha berott på att jag var en av de yngsta i hela lokalen och att alla verkade vara från trakten och känna varandra.

 

Februari lunkade på i samma takt och Rasta började så småningom ringa in mig igen. Men det hände också en annan grej, på tisdagen den 21 februari tog jag ett några timmar försenat tåg mot Skellefteå för att hälsa på en kompis. Vi hade aldrig träffats innan så det var väl ett otroligt vågat steg att åka 120 mil norrut och vara där i två nätter utan att någon skulle ha möjlighet att hämta mig. Men sån var jag då och är nog till viss del fortfarande. Resan blev inte riktigt som den var tänkt, även om man bortser från tågförseningar och ersättningsbussar. Det var något med norrland som direkt gjorde att jag somnade när jag kom fram. Jag har för mig att jag sov i hela fjorton timmar - social och bra. Och när jag väl var vaken mådde jag inte helt fantatiskt och satt på golvet och skakade, anledningen till det är helt orelevant men så var det i alla fall. Under den resan hann jag leka i snön och vara på jobbmässa i Umeå trots mitt stora sömnbegär. Hemresan visade sig inte bli helt suverän heller, tåget höll visserligen det den lovande angående tidstabellen men inte fan sammarbetade de med min bank inte. Jag åkte tåg i sexton timmar utan mat den gången. Otroligt utsvulten var jag när jag lärde mig läxan att alltid ha kontanter med sig på tåget, alltid. Men inte fan brydde jag mig om det, efter den resan tog jag direkt tåget vidare mot falkenberg och bowlade med en kompis. Vi behöver inte diskutera hur trött jag var när jag slutligen la mig i sängen den kvällen.


Julklapp från älsklingen.

 
 
 
 
 
No words needed.
 
 
 
 

NOSTALGI - 2008

Under 2008 köpte jag min alldeles egna kamera, en Sony såklart, för mina julklappspengar och det resulterade i att jag ständigt gick runt med ett 10-pack AA-batterier och kameran i fickan.
 
Mamma och ett par andra drog ihop ett mc-gäng för att slippa köra själv vilket resulterade i åtskilda män i läderjackor och träsmak i röven.
 
Vi hade en underbar lite västgötaspets vid namn Freja som aldrig höll käften men var otroligt rolig att leka med.
 
Jag var även mycket med min älskade vän Mari under detta år. Vi var ute och gick med Molle och bara var, det är dagar jag saknar.
 
Spendera otroligt många timmar på vår älskade fyrhjuling Lotta också. Det var nog det jag älskade mest i livet under det året. Det var fantastiskt jävla roligt.

Takida

 
Jobbar på att få ihop alla Takida skivorna.

Här var det dött.

Jag återkommer när älskling har åkt hem.
 

RSS 2.0