Jag älskar min hängare.

Jag kanske inte riktigt följer inspirationsbilderna i IKEA-katalogen men å andra sidan spar jag flera hundra samtidigt som mitt rum blir exakt som jag vill ha det. Mina pokaler står på rad, samlarfigurer och legobilar på en annan, en ljushållare av taggtråd och ett dörrhandtag av muttrar. Ska det vara mitt rum så ska det. 

Och igår hittade jag den perfekta multihängarn. Så sagt och gjort, jag och far kapade den - målade den och nu sitter den på min vägg. ÄLSKAR MITT RUM. (Och min pappuuu)
 
 

Helgen vecka 17

I fredags skruvade jag och pappu lite moped. Åke fick ett fräscht luftfilter och har nog aldrig tidigare ägt en så ren förgasare. 
 
På lördagen åkte körde jag och far lite skopor och annat bös till Henkes nya finåk, hittade då världens bästa smyckesskrin i form av en hemmabyggd verktygslåda.
 
 
Idag, söndag, har jag hitills varit i Ullared för att handla åt mor och farmor och efter att ha betalt min uppkörning och teoriprov sitter jag just nu och funderar på om man ska kolla på lite House kanske..? Köpte för övrigt en doftsko som matchar Roger. Min fina Roger.
 

Framsteg på filmfronten!

 
Igår drog jag och ett stabilt gäng på andra visningen av IRON MAN 3. Jag avled. Jag dog. Det var så bra, såååå bra. Se den. Helt klart värt sina 100 riksdaler. Lovely. Bäst. Underbar. Lovely.
 
Och idag var det löning och jag belönade mig själv med sista säsongen av House. Jag kommer inte klara de sista avsnitten men jag måste se de. Omg.

Avlider. Dör. Kär. Ta mig.


Slängde till med en ny frisyr igår!

 
Och då tackar vi Matilda för den!

Fucking in love.


Vecka 16

 
#1 Förjävla långt kvar tills jag fyller år. Jag är klar med körtkortsteorin samt körningen. Vänta, vänta, vänta...
#2 Finaste 142an utanför Suz bilskola.
#3 Snyggingarna som övernattade hos mig tack vare praktik. Och ja, Red Dawn från 2012 är underbar. Se den.
#4 Var på konsert igår. dEMONTIONAL, The Unguided och Smash into pieces. Avlider. Sov 2,5 timme inatt. Och har inte somnat än trots att jag har varit och jobbat i åtta timmar!

Jag saknar förr.

Detta skrev jag den 13 december förra året:
 

Det är de dagarna jag vill försvinna iväg med Erik i hans 240.

Inte prata, låta alla röster överröstas av musik.

Sladda på grusvägar och höra motorns vrål.

Det blir så mycket lättare att andas då.

Utan att ha andras misstag som huvudämne och kasta skit på.


Dag 11 - Det här är jag beroende utav


Åh vilken produktiv dag!

 
Idag vaknade jag 04.40 för att kliva upp och börja jobba vid 06.00. Och jobba gjorde jag, det lovar jag. Efter att ställt mig i hissen och insett min ena underarm blöder så tänkte jag att det får vara nog med chipskartonger idag och gick vidare till att hjälpa Shilo med lösgodiset. Men trots att klockan slog 15.00 så var inte min arbetsdag över...
 
 
Efter en härlig kvällsmat hos morfar med bror och mor drog jag till farmor. Och Åke tog semester. Strul med bränsletillförslen kan vi tänka oss. Hursomhaver så skall det åtgärdas och jag blev hämtad av farmor 500 meter från mitt hus. Egentligen åkte jag till henne för att fotografera hennes hus men det slutade med att jag stod insmord i sågspån efter att ha hjälpt min andra bror och far med deras vedklyvning. 
 
Ah just det, pappa provkörde Åke. Jag tycker om att se min pappa lycklig, jag blir så glad att jag får ont i knät.
Klockan är nu snart tio, time to sleep - det är ju jobb i morgon med! Ha de!

Dag 10 - Mina drömmar

Passande dag att skriva om det här på.
 
Innan kom jag nämligen fram till vad jag vill göra när jag blir äldre. Jag vill ta över pappas hus.
Fast ah, det visste vi ju redan. Något mer? Nä det var bra så tack, var är skedarna?
 
Nä, jag har fler drömmar. Driver bara lite. DET VAR KUL, SKRATTA!
Jag vill odla min egen mat, typ potatis, blåbär osv.
Även ha höns, jag saknar att ha djur som producerar något. Förr hade vi höns, får, kvigor och grisar och det var både roligt och gott. Och jag vill gärna bo själv på gården eller eventuellt med pappa. Jag gillar inte att behöva tänka åt andra och det är något jag gör omedvetet när jag umgås med människor eller är tillsammans med någon.
 
Sen vill jag göra en musikvideo till ett stort band. Det är en av mina största drömmar.

Dag 9 - Favoritband

Ty då att jag igår kramade mina favoriter så är det väl ganska självklart att jag svarar:
 
Mina hjältar. Mina underbara. JAG VET ATT DET OSAR HAT RUNT TAKIDA nu för tiden men ta en sekund och bara njut av videon. Jag förstår inte hur bra vissa människor är på att skapa musikvideos. Och för er andra som faktiskt uppskattar samma musik som jag: älska låten. Ba gör det. 
 
Jag tror inte folk förstår hur mycket Takida betyder för mig. När föräldrarna skildes, min första kärlek gav fullständigt fan i mig och halva skolan trodde på alla ryckten som gick så var det Takida jag hade. Underbara killar som torkar bort mina tårar med sina toner. Och igår kramade jag hela gänget. I'm so happy, i'm so glad.
 
 
[De sjunger "y'all want a single say FUCK THAT" inte suck that som det låter som. Sköningarna på VEVO föredrog väl att censorera det.]
 
Ännu ett band som betyder mycket för mig. När världen rasade och det enda sättet jag kunde få ut allt på var genom att skrika så fanns KoRn där. Äntligen någon att vara arg med, mums. Och när jag under metaltown 2011 fick beskåda dessa jävlar så höll mina stämband på att ryka av. Skrik, gap, hopp, gråt, leenden, skratt. Jävlar hela jag var som en känslomässig bomb. Och iår händer det igen. Mina stjärnor kommer till metaltown. Låt mig dyrka marken som ni går på, guys.
 
 
 
Tror inte Lillasyster ska behöva någon närmre beskrivning. Tackar Oden för detta. 

Dag 8 - I min väska

 
 
JAG VET ATT DET GÅR RYSLIGT BRA MED DENNA LISTAN.
Jag är mer för en jack-tjej. Jackan tar jag i alla fall med mig överallt!

Israel Nash Gripka

Helt okej att komma hem efter jobbet, lägga sig i sin 1,20 säng och lyssna på detta:
 

Mitt lov i långhet.

Och som vanligt är jag fantastiskt dålig på att berätta vad jag gör under loven trots att detta varit annorlunda från de senaste.
 
Påsken spenderades ytterst deprimerad då jag blev singel på fredagen, kände att ni behövde veta det så att frågorna om jag var hos Viktor under lovet kan besparas. På påskafton åkte jag till Bomme efter jobbet dock och glömde beskymrena i oset av bortglömd köttfärs och sovjet/ryssland. Åkte även bil med min fru för första gången, härligt att någon av oss har körkort! Älskar den tösen. Sedan på måndagen drog jag till min älskade storebror och startkablade igång hans bil innan vi drog till Max och åt innan filmkvällen drog igång.
 
I tisdags tvättade jag min kära Roger och Åke och även fars arbetsbil. De, de e najs. Sen drog jag till Gekås med Mathilda och åt mat, tjöta lite och köpte hem bilschampoo. Och sen tvättade jag Roger igen. För de e najs.
 
 
I onsdag började äventyret klockan 14. Suz drog först på mig på bussen till Varberg för att först ge mig ett kuvert, i det låg en bild på Thor, House, Roger, Åke och cola - saker jag tycker om. I kuvert två, i höjd med Rolfstorp, låg ett ultra gulligt brev där hon berättade att denna resan var en del av min artonårspresent och hur mycket jag betyder för henne och allt vi gått igenom tillsammans. Blir tårögd av att bara tänka tillbaka på det brevet. Tack Suz. I kuvert tre: "härmed tilldelas du en tågbiljett". Moooooot Göteborg bar det av och mer oroad blev jag med tiden. I Göteborg berättade kuvert fyra att jag tilldelats en valfri måltid och pasta blev det då och där med champinjoner och bandpasta i käften mottog jag kuvert numero fem. Det var i detta spänningen väntade. 
 
Ah. Jag förstår att ni är avundsjuka, det hade jag med varit. Som ni förstår intog vi bönner Stora Teatern i Göteborg för att beskåda en av mina stora idoler. Morgan Alling. Historiens bästa enmanshow-uppträdare. Kontakten till publiken är något som andra komiker borde lära sig. Morgan håller så hög standard på humorn samtidigt som han går igenom sin oerhört svåra barndom och håller oss på jorden. Det var indeed den perfekta presenten. Tack igen, Suz
 
 
Och i torsdag, efter att ha ätit middag hos morfar, åkte jag hem och sov bort den dagen. Lika bra då jag gick upp och jobbade vid sex på fredagsmorgon. Och idag är det lördag. Vad har jag då gjort idag? Jo, jag har vunnit på bowling mot fyra andra (FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV, ASGLAD SÅKLART) och ätit kebabtallrik. Just nu tvättar jag och funderar på att städa rummet så det är fint tills jag kommer hem nästa helg. Funderar bara.

This is so lovely.

 
Hennes gester,
varje steg som hon tar
en ny känsla vaknar i mej.
Varför vill jag
plötsligt va' i hennes närhet.
Det här har jag aldrig känt förut.
Finns det en värld utanför nånstans
bortom vår skog
och ovan moln.
Jag ser ett ljus där vid horisonten.

Metaltown 2013

 
Tänk dig att du under de senaste dagarna efter jobbet roat dig med att packa grejor inför festivalen som idag går av stapeln. Det är tidig förmiddag och du kör och plockar upp dina vänner en efter en samtidigt som de i baksätet bråkar om vem som ska få välja musik och ljudet skär sig när din inbyggda standardbilstereo inte riktigt pallar trycket.
 
Ni närmar er incheckningen på festivalen och stämningen i bilen höjs trots att det första problemet med tältet inte är något som någon av er ser fram emot. Du är just nu omringad av dina bästa vänner, vi har hon som varit på metaltown flera gånger och vid detta laget släppt sin brors hand för att åka med vännerna. Vi har hon som aldrig tidigare beträtt ett område med så extremt mycket människor som har en sak gemensamt: metal. Vi har även hon som under tidigare år fick en sådan kick av upplevelsen att hon var en av de första att köpa biljett i år - slipknot skulle ju komma. Och så har vi ju dig, den goa allätarn som förrförra året skrek sig hes under konserten med ett av dina favoritband, KoRn, och som givetvis med glädje åker upp i år igen när älsklingsbandet kommer tillbaka.
 
 
Och folk undrar varför jag redan taggar inför Metaltown 2013?

Ni har hört den förrut och ni ska höra den igen.

 
Jag är fortfarande helt förälskad i denna låten. SLÅ PÅ 720 och ba äg. Ba, ba gör de!

Åke och Roger. Roger och Åke.

 
 
Det är ju inte så att jag känner en sexuell upphetsning när jag ser min moped och min bil på samma bild. Nej, jag tycker bara det är hållbara maskiner. Att jag sen vill krama dem och pussa dem är en slump. Alla gånger.
 
 

 

En bra dag!

 
När du kommer hem och din tröja luktar moppe, ätit på max med storebror, kört Audi och givit starthjälp till samma bil. 
 
 
 
 
Då, endast då, vet du att du haft en bra dag.

Buckcherry - bra skit

 
The feelings are real and I’m holding on,
I’m upset, can somebody help me?
I knew all along that something was wrong
It’s tragic, but nothing’s forever.

All the things you put me through
I still can’t stand the sight of you
Waste my time and tell me lies,
But you’ll never gonna get inside my mind.
Now you’ve come to make it right,
But you’re not well and you’re still high,
There’s nothing you can say to keep me here,
There’s nothing left, nothing left but tears.
 
Time is lost, sitting with my dogs
I’m restless, it’s now my obsession.
Tell you how I feel, let you see my tears
Maybe things won’t get ugly.
 
 
I can’t escape, is more than I can take,
You can break what’s already broken.
When I’m all alone, it eats away my soul
And now there’s no way I can fake it.

RSS 2.0