I jizzed in my pants


Oj jösses

Här var det livat och glatt i hatten... naa...

Var är jag och vad gör jag? Inte för att ni möjligtvis kan halvsitta i er säng och fundera på det just nu men för att ni ska spendera några ytligare sekunder här så kommer jag besvara det ändå.
Jag har gått i skolan och jobbat, wiho alltid lika spännande saker att berätta. Nejmen, i förra veckan var jag och mina flickor i Götlaborg och spenderade pengar. Planen var att jag skulle slänga en slant på ett nytt skärp, det gick la sådär. När vi åkte hem var det minsann inte jag som hade flest påsar och något skärp? Nej, det hade jag inte heller. Ni vet att detta inte är en modeblogg så förvänta er inte en bild på den ultra goa västhoodien jag köpte eller halsduken. Däremot kan ni förvänta er bilder från ett skolprojekt vi har jobbat med ett par veckor. Och för alla er som känner till Tor <- you'll love this shit.
 
I lördags var jag och åt nybakt vetebröd hos farmor efter jobbet. Ja, det var lika mysigt som det låter. Vi skrapade triss, kollade på fotografier från släktträffen jag gick miste om samt pratade. Jag är en sådan härlig person som hellre umgås med min farmor efter jobbet än kompisar. (No offence friends!) Det är bara en härlig stämning hemma hos farmor som gör att man kan rensa skallen efter att i åtta timmar stått och staplat toblerone med konstant 7 tusen pers omkring sig.
 
Hursomhaver kommer jag spendera denna veckan i skolan med bland annat studentmösseutprovning och sedan väntar en helg med ännu mer jobb (och ännu mer OB!). Ha de gött!
 
Såhär stilig var jag på mitt absolut sista skolfoto någonsin. Ja, Amon.

Jösses!


Ska man bli gammal så ska man!

Jobbet

Har ni något jobb?
Har ni i såna fall känt att det här är riktigt roligt?
 
Det har jag.
 
 
 
I helgen när jag jobbade insåg jag hur mycket jag tycker om mina arbetskollegor. Vi har jävligt roligt tillsammans och jobbet blir så mycket enklare när du känner på dig att snart kommer Roger springa förbi och kittla dig och sen drar Dennis ett dåligt skämt som John förstärker. Stolt livsare!

Ja-jä!

 

Hej Josh gosch så snygg.


Plugga jao!

 
Idag fick vi en uppgift - till.
I morgon ska ett hyllningstal vara klart på 2-4 minuter, en religionsuppgift om hinduismen, en sida till i engelska novellen och gärna lite text om en subkultur. Wiho, tur att jag har red bull och sol utanför mitt fönster. Here we go!

Mina favoritgubbar


Nerdgasm

 

Tor

 
En grej jag jobbar på i estetisk kommunikation!

Här är jag!

 Oj.
Hej.
 
Jag... har ingen bra ursäkt till varför jag inte skriver här längre.
Eller jo, det har jag väl, kanske.
Jag har försökt hitta tillbaka till mig själv de senaste månaderna så mycket att själva försöket tog upp hela min tid. Det är precis som med kärlek "det är när man slutar letar som man finner det". Jag läser igen, jag tar kort, jag skriver. Och för att vara ärlig har jag saknat det så massivt.
 
Jag försökte mig på att skriva en sammanfattning av Island här sist. Det gick väl sådär, jag vet att jag kan skriva så mycket bättre. Men jag hade verkligen inte inspirationen och frågan är om jag kommer få den innan jag har glömt hälften heller. Hursomhaver så har jag en gnista i min kreaktivitet som jag länge saknat. Det ligger ett A3-papper på mitt skrivbord som väntar på att min nyinköpta pilot-penna ska börja kladda ner notiser från en bok på den, det ligger fem böcker på mina sängbord och väntar på att bli lästa, och vet du? Det går faktiskt rätt bra. 
 
Skolan rullar på och på något sätt älskar jag min mentors disciplin. Har en novell som vi skriver på engelskan som man ska ha kommit minst en sida på innan onsdag och med tanke på att jag skriver om något som har legat mig varmt om hjärtat så länge så känns problematiken att skriva den på engelska fullt överkomligt.
 
Och här babblar jag bara på. Nu ska jag skriva på novellen istället. Men om ni undrar hur jag mår så är det bara bra förutom nackspärren som gör det omöjligt för mig att titta åt vänster, men det lossnar väl så småningom.
 
Ha det toppen!
 
[Gullfors - en del av turistrutten Gyllene Cirkeln på Island]

RSS 2.0