Och när Simone kom så gick herr Ström

 

Före och efter!

 
 

DE BLE SÅ VACKURT, JAG VET INTE HUR JAG SKA REAGERA


Jag har saknat denna färgen sen 2010. Älskade blå!


1, i love hurting you 2, i love your pain

 
Så bra.

Jag råkade visst gadda mig lite...

 
 
Min farfar hade ett ankare på armen och det är något av det jag minns bäst av honom. Han var även bonde i många år, därav taggtråden. Namnanteckningen är givetvis hans och ankaret är målat av min fru Kajsa. Tatuerad på Dödens väntrum i Veddige igår vid elva.

Mathilda

 
Här är du ju min älskling och mini-Gandhi!

Jag lovade er alla ett inlägg till vinnarna av halsbands-(oj, där nämnde jag rätt svar, tokigt!)tävlingen. OCH HÄR ÄR EN AV DEM!

Mathilda, aka mini-Gandhi, är en gammel klasskompis till mig. Hon var den där tjejen som var lite tyst med tandställning och rött hår och jag personligen blev fruktansvärt intresserad av. Jag har alltid haft ett intresse av tysta personer, de är spännande att se vad det är för underbar personlighet som döljer sig bakom blygheten.
Och vänner blev vi, jävlar vilka vänner! Galna, fräste åt barn på stan och ägnade flera hundra på glass bredvid kyrkan. Hon blev en underbar vän till mig och jag trivdes underbart bra med henne. Jag kanske råka förstöra henne lite med tanke på att efter ett par månader med mig så bytte hon hårfärg och piercade sig. Men hon är minst lika vacker nu! Skolan är inte lika rolig nu när den lilla rebellen har lämnat skolan för att äga på det hon gillar mest, hästar.

Men Mathilda, du vet att jag tycker om dig och älskar att käka tacos med dig. Och i morgon är det TACO-DAG!
Kram, puss hej och allt det där :3

Stiftelsen levererar!

Helt otroligt att jag har missat att lägga upp detta mästerverk!

Jag är så förälskad i denna låten sen några år tillbaka.


Heartsick

 
 
Ja, den tävlingen kanske inte var så jättesvår. Det fanns tre rätta svar varav det jag syftade på var halsbandet. Men även att det var jag på bilderna och min piercing var med på alla var rätt.
Mathiiillddaaa och Cajsa kommer få sina förjänade inlägg så småningom. Och under tiden kan ni ju klura på varför jag aldrig tar av det här halsbandet....

Finn en likhet med alla bilder!

 

Den som hittar likheten med de olika bilderna får ett inlägg baserat på sig :3

Supportakten till stiftelsen

 
Och när jag ändå är igång och pratar om stiftelsen: Detta är killen som kommer vara förband till stiftelsen under deras kommande tour. Duktig pojke!

Das Oktoberfest da ja!

Jag tror inte ni förstår hur bra oktober kommer bli.
Det är bara den tredje men redan har Stiftelsen släppt sin låt Utanför din dörr vilket gav rysningar längs hela min rygg. I morgon är det fredag och premiär för Rush (i vilken snyggingen Chris Hemsworth befinner sig och inte minst Olivia Wilde).
 
 
Och sist men inte minst:
Den 30/10 kommer THOR 2, THOR FUCKING TVÅ! Uuh kärlek.
Och samma dag släpps även Stiftelsens album "Dopet".
För mycket kärlek under samma månad. Amagad.
 
 

RSS 2.0