Fajnt.

Back in the days när man inte hade några större beskymmer:


Angående min bloggfrånvaro.

Jo. Skolan beslagtog min dator igår. Men nu har jag den igen.
Skitsamma, den som känner igen sångaren i videon samt kan placera honom får en länkning.


Fried-ass Sweden TourI know you like it...

14 hours... fuck yeah.

Alltså. Det var verkligen inte såhär jag planerade min lediga måndag.
Jag somnade någon gång runt halv två på natten... tänkte att eftersom jag vaknar självmant vid nio så ställer jag inget alarm och jag behöver ju inte gå och simma förrän vid elva eller så och Falkenbergarna kommer vid fyra så ja. Och jag somnade och sov djupt. Vaknade runt åtta när mina kära huskamrater gick upp, sen sov jag vidare. Och vidare och lite till efter det. Vid tjugo i fyra på eftermiddagen knackar Emilia på min dörr. Enligt henne hade min kära bästis vart här och försökt nå mig ett antal gånger. Damn it tänkte jag och gick upp. Under den snabba powerwalken till skolan räknar jag ut att jag sovit lite mer än 14 timmar. Alltså fyra timmar mer än jag sovit som längst under hela detta året. Suz var givetvis aningen sur men jag hann ju till skolan innan falkenbergarna dök upp.

Men ångesten över att ha sovit bort en hel dag som jag skulle bränt fett på var ju lite sådär. Aja efter att ha varit social med några av mina bästa vänner sitter jag här. Jag betvivlar starkt att jag kommer somna eller vara pigg i morgon. Men vi får se vad livet ger.

Precis som nordman menar på:

Berit is my new best friend.[Berit]

NostalgisktKul att Nordman gör lite mer än halva låten och inte får något cred för det överhuvudtaget. Fuu(sion).

Så... vad sägs om en ny webbcam?

För vissa som tillexempel jag så har min dator från skolan ingen inbyggd webbcam. Det suger lite och den enda lösa jag har är en asgammal som jag fick från jultidningarna när jag var typ nio år. Den visar mig i fyrkanter, extrem närbild och orange. Så därför tävlar jag om en ny [här].

Tävlingen är sponsrad av [Laptop-skydd.se].

Tävla inte ffs! Jag vill ju vinna! ;)

Levande ljus + film =


Stearin all over me.

Tvi-Lajt

Ni som har följt min blogg under flera år har vid några enstaka tillfällen sett att jag skrev att jag aldrig skulle kolla på twilight, bara för att alla andra gjorde det. Well... nu när jag är aningen äldre ser jag meningar med att kolla på mainstream-shit. För att kunna argumentera och disskutera behöver man en bra grund till sina åsikter. Därför kan jag inte säga att jag tycker att twilight suger utan att ha sett filmerna och/eller läst böckerna. Därför slog jag mig ner i afton och tittade på twilight och new moon. Ska även snart titta på eclipse.


Collage  by lindseo

Såatte... vad är min åsikt? Själva storyn är ju precis som vilken hollywoodfilm som helst. Men det är något där som jag liksom inte kan släppa... ibland känner jag igen mig själv och mina upplevelser så brutalt att jag liksom inte kan släppa blicken. Jag har hört från de som läst böckerna att första filmen är värdelös osv men faktiskt, den är rätt bra gjord dock önskar jag mer ansiktsuttryck från skådisarna. Huvudpersonerna är ju helt åt helvete på den sidan. Charlie, Bella och Jake skulle verkligen behöva röra på ansiktsmusklerna lite mer. Edward behöver inte det för det funkar i hans roll att han inte visar något. Men Bella ska liksom framstå som den normala och normala personer visar faktiskt att de är glada och ledsna. Så ja... vilket betyg ger jag de två första filmerna i triologin? Låt säga 3/5? Jag gillar faktiskt filmerna (kan bero på mängden blod som har sin beskärda del i filmen) och kan tänka mig att se de igen. Men någon favorit är det inte. (Den tortyrklassen kommer de inte upp i, sorry dude).

Veckans krönika: Barnröster och ensamhet.

Idag träffade jag på en känsla som jag inte känt på över fem månader. Jag kände mig ensam. Ensam. Jag var helt ensam, jag hade ingen att ringa till, ingen att vara med och ingen som jag bor med var hemma. På senare tid har den känslan försvunnit, jag har helt enkelt glömt bort hur det känns att vara ensam. Därför blev jag helt överväldigad innan när jag kände denna känsla som ett slag i ansiktet. Som ett slag mot tinningen så att man nästan tappar medvetandet och för en stund inte känner något alls för att sen bli överväldigad av smärta.


När jag var liten var jag nästan alltid ensam. Mina bröder och föräldrar hade sitt och jag hade faktiskt inte så många kompisar, de få jag hade var jag sällan med utanför skolan ändå. Så nu under de senaste åren har jag nog omedvetet försökt ta ikapp allt det jag missade när jag var liten. Jag letar ständigt nya kontakter och följer mer än gärna med mina kompisar när de ska vara med sina nya, andra kompisar. Ett tag var jag så uppbokad av att umgås med människor så att jag höll på att gå in i vägen, jag kände mig ständigt stressad och hade svårt att sova. Detta gick så långt att jag till slut bröt ihop. Sa nej till allt och gömde mig från omgivningen för en stund.

Min bästa vän sa ”vad var det jag sa?” och bad mig att fortsätta ta avstånd från allt ett tag till. Att jag behövde den däringa pausen jag just nu hade. Jag var ledig en dag. Sen var det på det igen, samma visa, lika mycket människor, lika mycket planerat. Tills... idag. Blank eftermiddag, ingenting bestämt, ingen att vara med eller prata med.

 

Gah! Jag var så jävla oförberedd på den känslan så när jag skulle gå och handla drog jag ut på det bara för att få vara omgiven av människor, lite till, liiiite till, bara lite till!

 

Det var då, när jag var ensam och satt i mitt rum med tända ljus och en intervju av KoRn i handen som jag hörde dem. Barnen. Javisst, jag bor i ett bostadsområde som till 99 % består av barnfamiljer men de här barnen som jag hörde kom inte utifrån, de var inte avlägset. Jag hörde barn som skrattade i vårat vardagsrum, jag var säker på att jag hörde det. Självklart var min första reaktion: ”Va i helvete gör ungfan i mitt hus? Natas!” så jag gick ner för att säga till dem att dra åt helvete men när jag kommer ner är allt precis som innan. Och dörren är låst. Utanför är det inte ett barn i sikte så långt man kan se i mina små fönster. Slänger en blick på klockan och inser att barnen inte ens kommit hem än. Då börjar jag bli rädd på riktigt. Jag startar massa musik men ändå hör jag de små barnrösterna där någonstans. Panikartat pluggar jag i hörlurarna och tar väskan för att gå ut och rensa tankarna, kanske får jag ut barnrösterna till slut. Med en maxvolym som skär i öronen går jag runt utan jacka och verkligen försöker tänka på annat men ändå, barnrösterna lämnar mig inte. Tillochmed när jag står i köket och lagar mat hör jag de, trots den brutala volymen. Rösterna snurrar i mitt huvudet hela tiden. Och till slut hör jag en annan röst. Men det är bara Viktor. Älskade Viktor. Räddaren i nöden. Han lyckades emellertid prata ur barnen ur mitt huvud utan att veta om det. Så Viktor, om läser du detta: Tack som fan.

 

 

Barn. Jag hatar barn. Usch. Och ensamhet, fyfan.


Älskade musikvideos.Jag avgudar verkligen personen som gjort denna musikvideon.

Medieuppgift: Ny logga till KungafamiljenStiligt, right?

Medieuppgift: Skapa en ny svordom


Danskar.Så grymt.

JJ är gosig... :)Epic.

Angående allt som är åthevlete....

Ibland finns det människor man bara inte klarar av. Har ni råkat på såna någon gång? Jag råkar ut för såna ibland och vet du vad jag gör då? För att få ur min brutala ilska över att personen i fråga vägrar ge fan i mig?Dope har förövrigt gjort "Die MF Die" <- awesome när man är förbannad som fan.

Fint va?
Färgat håret som sagt. Snart kommer jag även avslöja mitt urhemliga nyårslöfte...

Lite randoms från mobilenDenna fina tjejen fixade mitt hår på sin skola. Ytterst duktig! Läs bloggen hennes!
Tack igen Matilda!


Uppställningen till melodifestivalen är nu mer idiotisk än någonsin.


Så såg vi ut första gången vi träffades. Nu saknar jag er mer än någonsin. Älskade 9A.

LorensJag har färgat håret. Igen. :)

[And i became a crab...]

Jag fäller en tår...

Jag fäller en tår över all tid som har försvunnit. Över allting jag hade men inte uppskattade.

Det behöver inte vara så långt tillbaka som när pappa och mamma bodde ihop. Det behöver bara vara i våras. När man hade sin plats i skolbussen som ingen annan vågade ta den platsen, när man hoppade av bussen och ens bästa vän stod och väntade på en med ett leende på läpparna. När man gick genom korridorerna med sin andra bästa vän och suckade åt alla sexorna som fan aldrig höll käften. Då när man satt i uppehållsrummet med knäna mot bröstkorgen och skrattade så man grät åt sin älskade klass. Då när man surt sparkade till moppen halvvägs till skolan för att flakmopeden inte ville som man själv ville. Allt de där som vi hade då. Kladdkaksfikan på torsdagar i Falkenberg. Varje torsdag. Då när man fortfarande kunde träffa sin storebror.

Det var fan bara några månader sen. Men det känns som en hel livstid.
Fan.

Oldies
Lovely!

Ursäkta mitt spam av KoRn-videos, men allvarligt, crowd, this shit rocks.
Jag älskar deras videos något otroligt!

Hur kunde jag missa denna låten?Min högsta önskan är att göra en video till KoRn. (Förövrigt älskar jag videon här ovan.)

KoRn, chips och cola. Hur varvar du ner?

Idag satt jag och skrev en saga i tre timmar.
Det var en pärs, det blev en kort berättelse på dryga 2 200 ord.
Derp.

Tre personer

Först och främst:

Tack Johanna, såhär kul har jag inte haft på ett tag!

Och tack Viktor för att du fick igång mitt element, nu kanske jag slipper sova med kläder på och frystorka mina kläder på torkställer.

Å du mickan? Hoppas de där 716 orden jag skrev åt dig funkar fint till uppgiften. Hör av dig om't!

Smurfpunk

I brist på annan uppdatering.

I'm so gonna miss this hair.


Morgonen i bilder...


Fint. Drar till varberg nu. Baii.

Så är det inte.

Förlåt att jag inte uppdaterat sen i fredags men allt gick åthelvete där ett tag.
Låt oss skylla på febern och att jag fick för mig att jag mår bättre singel.

Är tillbaka på  i morgon eller så.

Mev11


'Cause we're doing it right.

Nu har jag en utmaning till er....

Jag vill att ni lyssnar på denna låten här nedanför......sen vill jag att ni föreställer er sångaren...

t.ex. mörkt hår, lång, smal, piercingar, tatueringar, blonda slingor osv osv

...sen när ni har honom klart framför er [klicka här] och titta på hur han ser ut.
(Det är han nästlängst till höger.->)

Stellan.

[Musiktips]

Upg: Photoshoppa dig snygg.

Orginalbild:


Photoshoppad:
Jag kan inte photoshop.

Jag älskar det här!

Åh tackar hjärtligast fröken anonym! Jag får frågor *sparkling eyes*.1.
Helt spontant tänkte jag Brolle... och eftersom jag inte har sett den däringa DeathNote (med sjukt snygga animesnubbbar i?) som Suz kollar på så säger jag faktiskt Brolle.

NomNomNom.

2. För en natt.... hum... en akutmottagningssköterska. Jag skulle vilja vara med och ta hand om personer som  har varit med om trafikolyckor eller ett barn med vattkoppor. Jag skulle inte vilja vara doktor, det känns som ett för stort ansvar.

3.
Hatar när det händer. x)

Filmlärarn


http://litengubbe.blogspot.com/

Alltså bloggen här ovanför drivs av min filmlärare Jerry. Han är rätt grym, inte sant?

Älskvärt.

Helt underbar låt.

This is some good shit.

Jag har personligen aldrig hört detta bandet innan men jag måste påstå att det låter rätt bra, eller vad tycker ni?

List it up!

PERSONLIGT
Fullständiga namn: Hanna Frida Berglund
Födelsedatum: 27 Maj 1995
Vart bor du? Varberg
Hårfärg: Svart, grönt och turkost.
Vilken är din riktiga hårfärg? - Det vettefan.
Ögonfärg: Blå.
Längd: 172 enligt den senaste mätningen.
Skostorlek: 37 kanske.
Humör: Hyfsat helt okej.
MSN: Ask motherfuckeeeeeeer
Mobilnummer: 0705....wait?
Har du någon sjukdom? - Stark
Coulrophobia.
Är dina föräldrar skilda? - Yesch
Gillar du skolan? - Ohyes. LBS is the best.
Hur svarar du i telefonen? - I mobilen: Ah de e ja. Hemma: Hej de e Frida.
Åt du senast? - För någon timme sen, spagetti och köttfärssås.
Drack du senast? - Coke for sure.
Har du på fötterna? - Sockar.
Är du nöjd med ditt rum? - Det här i Varberg? Ohyes.KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu: Yes.
Längsta förhållande? - Det är det jag är i nu. Två veckor långt.
Har du kysst någon? - Ohyes.
Har du strulat med någon du inte ens gillar? - Tyvärr ja.
Har du haft 3kant? - Inte än... hehe ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Näej.
Kärlek eller pengar? - Alltihop - SAMTIDIGT :D
Är du singel nu? - Näej.
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? -  De gör jag la.
Är du redo och satsa på ett seriöst förhållande nu? - Det tror jag nog.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Nja... halvt.
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Så inihelvete.
Har du hållit på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - Nej.
Har du varit på en blind-date? - Nej men skulle gärna vilja pröva :3
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - Yes.
Saknar du någon av dina ex? - Ja.
Brukar du tänka på dina ex? - Ibland (läs: rätt ofta).FAMILJ
Har du syskon? - Ja
Hur många? - Zwei
Har du en stor släkt? - Näej verkligen inte.
Har du kvar alla mor&farförädrar? - inte farfar eller mormor... <3
Känner du alla i din släkt? - Ohyes.
Vem är du mest lik i din familj/släkt? - PappaVÄNNER
Har du någon bästa vän? - Mängder :3
Vad tycker folk om dig? - Underbar! Höhööhö.
Vem har du känt längst? - AmmePamme eller Ingela.
Vem vet mest om dig? - Suzrich.
Är du ofta med dina vänner? - Ohja. Nästintill alltid.
Vad brukar ni hitta på? - Trolla runt på stan.
Bästa minnet med nån vän? - Den var jävligt svår. Men nyaste minnet som jag hade svinigt roligt på var med Kajs i Göteborg häromveckan.SKOLA
Har du bra betyg? - Jovars :)
Skolkar du? - Nej.
Vilken klass går du i ? - Mev11
Vad heter din skola? - Ljud och Bildskolan
Har du varit uppkäftig mot någon lärare? - Nä det behöver man inte vara.
Försover du dig ofta? - Nä händer nästan aldrig... HÖHÖ.
Gillar du skolmaten? - Jafan.
Har/hade du många kompisar i din skola?  En jävla massa! :D
Hur många går i din klass? - 18 kanske? Jag venne :3

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? - Gick.
Vad tycker du om att göra? - Va med folk!
Lever du för någon sport? - Absolut not!
Är du vältränad? - HAHA! Ironin <3


SKULLE DU HELST
Pierca tungan eller läppen? - Läppen!
Vara seriös eller oseriös? - Oseriös!
Dricka grön eller röd mjölk? - Röd mjölk!
Brinna upp eller drunkna? - Inget av de. Men helst drunkna för jag gillar vatten :)
Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Mina tama dvärggetter.


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
Sjungit? - Det tror jag tamigfan.
Blivit kramad? - Jarrå!
Känt dig fånig? - Nej jag känner mig aldrig fånig, jag känner mig awesome.
Saknat någon? - Ohyes.
Dansat galet? - Hur dansar man annars?
Klippt håret? - Näej.
Gråtit? - Well.. happieness is the shit.


GREJER
Har du blivit jagad av polisen någon gång? - Ja... men det var inte jag som körde.
Har du en hund? - Yesch.
Sover du helst ensam eller med någon? - Sover bäst ensam men mysigast med någon.
Tror du på spöken? - Inte alls.
Är du mörkrädd? - Näej verkligen inte.
Är du morgonpigg? - dream on baby.
Vad vill du ha just nu? - Cola. Fast det vill jag alltid ha.


ÖVRIGT
Hånglat i mer än tre minuter? - Har jag säkert.
Sovit i en annans säng? - USCH FY BLÄÄÄ
Hånglat i regn? - Jau :3
Sovit naken? - Jaau :3
Hoppat in i en bil med folk du just träffat? - Näej inte än ^^
Blivit tagen av polisen? - Näej :)
Haft känslor för någon som inte känt det samma? - Yes.
Struntat i skolan för att göra något roligare? - Näej
Gått på någon sport? - Innebandy och luftgevärsskytte.

Har ju färgat håret också.Frauga.Alltså. Herrejävlar va svår fråga. Helt spontant tänkte jag House men han är ju en karaktär inte en kändis. Och Hugh Laurie (han som spelar House) vill jag faktiskt inte vara, hans liv verkar inte så jävla... awesome. Däremot kan jag tänka mig att testa på att Ozzy Osbourne för en dag. Hans liv är ju helt jävla fantastiskt, softa och förolämpa folk 24/7 och fortfarande vara lika älskad.Annars har jag inte så bra koll på kändisar för övrigt, jag gilalr ju fart spänning och att ha en jävla massa att göra och om man kollar på kändisar så försöker de i allmänhet bara lugna sina liv lite så att det inte händer för mycket. Well... Ozzy it is.

I lol'd.


yeye

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Näj
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja.
hur många har du varit kär i? - 1,5.
är du kär just nu? -  Ja.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Fried-ass
när fyller du år? -  27 Maj.
några piercingar? -  nopesnoppe
vad har du på dig just nu? - linne, t-shirt, underkläder, byxor ;)
vilken årstid är bäst? - Vinter ^^
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? -  Eh. Sova tills jag vaknar, gå upp, prata med pappa, äta frukost, sätta mig på moppen och bara försvinna. Det går gärna vara varmt ute med.
vad tycker du mest om hos dig själv? -  Mitt hår :3
vad är du bra på? -  Umgås.
vem älskar du mest på denna jorden - Min familj, Suz, Kajs och självfallet pajken min.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? -  Sov bäst ensam, sover tryggast med pajken.

- 5 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? -  Suz. Verkligen. Varje jävla fiber av mig.
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla har sina stunder men Kajs ligger jävligt högt :3
vem är snyggast av dina vänner? - Suz har ju en brutal söthet över sig men alla är snygga :>
vem är den du helst har filmkväll med? - Ricke och Theo. Bara för att de är underbara.
vem av dina vänner är mest "evil"-  HAHA jadu. Sebbe skulle jag tro.

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Pappi
har du bra kontakt med båda dina förädrar?  Ohyes, bättre med pappa än mamma dock.
vem är farligast i din familj? - Erik. No doubt, för han kör grävmaskin!
vem ser roligast ut i din familj? - Blågrönhåriga tösen ftw
vem är coolast? -  Allihopa, samtidigt.
har ni något husdjur? En hund, zwei katzen und eine Pferd.
vem har du mest gemensamt med? - De e la Erik skulle jau tro.
vem står för underhållningen? -  Erik eller pappi.
vem sover du oftast med? - Vinnie.
roligaste kvällen med familjemedlem? -   Alla de där långa nätterna när jag, Erik och Henke försökte varva skiten ur Guitar hero.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? -  Eftersom jag skriver detta i förebyggande syfte tar vi allt som hände igår. Jag färgade håret, var i Ullared und war mit meine freund Cbow.
har du varit glad idag? -  totaly!
har du varit ledsen idag? - ne, har inte haft någe anledning te't.
har du gjort något bra idag? - Färgat håret samt tvättat.
vad ska du göra nu? -  Sova egentlige.
har du gjort något dåligt idag? - Noppellidope
vad har du ätit idag? -  mackor, chips, panpizza, godis <- nyttiga dagen ftw!
har du duschat idag? - Näej
är du trött nu? - Lite kanske :3
vad händer imon? -  Jobbelijobbb
går du i skolan? - Yes, but atm Höschtlov.
har du varit i skolan idag? - Näej.


- ANNAT
Hur mår du just nu? - Trötter.
Är du hungrig nu? - Näej
Vad är klockan nu just nu? -  23.15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Bloggen, kamrat, fb

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Sebbe
Vem ringde du senast? -  Bror min (Y)
Vem sms:a till dig senast? - Inger :3
Vem sms:a du till senast? - Inger ^.^


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Eh O.o Söndags kanske?
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 22.11

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Både stilen och musiken älskar jag!
Har du sminkat dig idag? - Sminkar mig aldrig?

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Yesch
Vilket är ditt favoritband? - KoRn och tAkiDa kommer alltid ligga högt.
Vad gillar du för musik? -  Främst metalcore men även annat :3


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? -  Bara gröna och blå linnen har jag fler än 4 st :3
Har du fler än 3 jeans? - Yes.
Har du fler än 5 tröjor? - Ohyes.


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - näj
Använder du wax? - näj
Använder du ögonskugga? -nej
Använder du kajal? - näj
Använder du hårspray? -  näj
Använder du volymspray? - näj
Andänder du mousse?  - näj
Använder du parfym? - Nja. Beror på.
Använder du läppglans/läppstift? - näj
Använder du brunkräm? - näj
Använder du rouge? - VET INTE ENS VAD ALLT ÄR?!
Uppsatt hår eller hängande? - Kan inte sätta upp't? xD
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nja plattar typ varannan.
Duschar du varje dag? - Näej. Varannan.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - näj?

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Hyfsat helt okej kär :3
Har du kysst någon idag? - Näej har inte träffat pojken på hela veckan.
Har du ett förhållande? - Mjofan.
Är du romantisk? -  Han är mer romantisk än jag ^^
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Jag tycker om Suz, Kajs och resten av min förra klass så yes.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - (Dennis) Vincent.
Hur länge höll det? -  Håller på.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Just nu. Förhållande. Oftast: Singel (friheten gör mig... happie)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej? ffs.
Vem sov du senast bredvid? - Vinnie om inte Suz räknas för hon sov på golvet :3
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Vincent<3
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - Näej men de vore la en upplevelse!
När fick du din första kyss? - Enligt Jennifer: 2009 (jag var la 14) enligt mitt nyktra jag: 2010 8 Juli.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 27-28.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Mina bröders flickvänner? Näej, de får de behålla för sig själva.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Inga namn ska någonsin tatueras in förutom släktingars.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? -  Älskar gothtic/emo/scene men allt annat funkar med ;)
Det kan ni ju roa er med medan jag jobbar och äter tårta!

Älskade Mayday ParadeMinns denna låten som om det vore igår, det var vid denna tiden förra hösten.

Softar-mode ON!Var med min lille Kitteh (Annika) igår. Alltid lika mysigt!

Törs du lämna allt du har idag för att gå med en dåre som jag?Bara för att hämta snäckor till mig.<3

De som hörde dig sist sa att du viskat mitt namn.


Nya byxor, armband och en kedja med ett tändstift. I love Shock och H&M.

Riktiga skådisar - ÄNTLIGEN!52 alltså. Och ser inte en dag äldre ut än min pappa på 48 år.

RSS 2.0