Socker ❤️Sen årsskiftet har jag inte ätit/druckit socker. Som en typ av nyårslöfte. Sen kom jag på att livet är för kort för att bry sig om vad man äter/dricker. 

(HELLO SOCKERKICK)

Jag kommer sen...

 
Boken på bilden köpte jag på gekås för jag vet inte hur längesen. Sen dess har den mest stått i min bokhylla och väntat på att jag ska börja läsa. Av någon anledning har jag försökt undvika just den boken. Kanske var jag rädd för att den skulle vara jättesorglig och för något år sen var jag kanske inte säker på att jag skulle klara av det. Men nu har jag gjort det. Som svenskabok. Och jag ångrar det icke!
 
Boken handlar inledningsvis om Johanna som var en helt vanlig tjej med helt vanliga intressen. Hon hade en styvfar, Orhan, en mamma, Anne-Britt och en bror, Thomas som älskade henne. Hon hade precis fått bukt på sina bråk med mamma och klassen när hon och hennes bästa vän skulle på ett disco i Göteborg. Där tog dock Johannas liv slut, i den giftiga röken från elden som brutit ut i lokalen. 62 ungdomar dog i lokalen eller till följd av skadorna  tillsammans med Johanna. Göteborg var en stad i sorg. I boken följer man mamma Anne-Britts väg tillbaka efter hennes dotters våldsamma bortgång. Boken fylls av brutalt djup sorg men även en livsglädje, hopp och framtidstro som inte liknar någon annan bok jag läst. Och Evas fantastiska sätt att kombinera ren tekniskt fakta med intervjuer kan ju inte tolkas som annat än magiskt.
 

Läs den.

Åke 💙

 Det må ha gått lång tid men jag saknar honom. Åke 💙

Vad är Zlatan och vem är instagram?


Jag finns ju på instagram också: friedass

DU MÅSTE GÖRA DET MED KÄNSLA MAN!

 
[Handbolls EM]
Så vi har förlorat mot Kroatien och Polen. Jag har nog aldrig varit så arg på sport som jag var igår. HEJ DÅ EM. HOPPAS VI SES NÄR MINA HANDBOLLSPOJKAR GÖR DET MED KÄNSLA MAN EY!

Vid en närmre titt på min man, Roger!

 
Jag lämnar mina märken på fler sätt än bucklor.

Och det är ju inte så att jag känner en åtrå till min bil som en riktig herr. Det är bara så att jag älskar honom.

Röd korsett!

[Blek och ärrad tjej, ahyiss.]
 
Alltså det här med för mycket dötid och ett medlemskap i "alternativa kläder & prylar - säljes/köpes" kommer bli min död.

Börja simma eller sjunk!

Jag är gammal nog att titta på nyhetsmorgon istället för barnprogram när jag vaknar för tidigt. Det gjorde jag alltså idag då jag inte börjar förrän 12.20. Mange Hellberg var med i det efterföljande programmet "Malou efter tio" och jag fastnade direkt för hans berättelse... och denna låten givetvis.
 
 

2013 - April, maj, juni

~April~
Eftersom mitt sätt att hantera sorg går ut på att fylla min vardag med grejer kan ni förstå att april var överbokat. Jag umgicks mycket med mina bröder och min pappa. Klappade även mycket bil och moped eftersom det höll mig borta från att tänka på hur min fina lämnat mig. Jag vann på bowling, peppade metaltown och fick den finaste födelsedagspresenten av min bästis, Morgan Alling - Omtyckt och älskad av alla andra. Fortfarande så groviöst tacksam för den presentan! Jag träffade också morfar och farmor mellan varven på jobbet för att fotografera och tjöta skit. Två saker att notera är dock att jag avverkade två konserter med fyra band. dEMOTIONAL, The Unguided, Smash into Pieces och Takida. Hälsade och kramade både Smash into pieces och Takida. Oden. Jag älskar verkligen de killarna och de banden. Kan även återkalla att Thor 2 trailern släpptes och jag både eargasm, orgasm, feelgasmade över den. Chris. Den mannen alltså. Mitt bioår fortsatte såklart med besök på Iron Man 3 samtidigt som jag införskaffade mig den åttonde och sista säsongen av House. Så med distration från film, moped, familj och musik kunde jag trycka undan den grova... ensamheten som smög sig på framåt kvällarna. Jag var fortfarande ett vrak mellan de lyckliga varven.
 
~Maj~
Maj fortsatte i samma anda som april. Andre maj filmade jag för första gången någonsin en modevisning, vilket i sig var jätteroligt! Sen kom Fegenfesten. Efter ett helt år av totall pepp skulle jag och bästis m.fl dit. DRICKA SPRIT OCH HÅLLA KÄFTEN. Sov i en möglig husvagn med mina favoritkillar och till allas glädje, inget regn! Trots det lyckades jag ju trilla lite överallt, få en solbränna från helvetet och bli bakis som ett as. Men som sagt, roligt hade vi minsann! Efter att nästan ha repat sig efter Fegenfesten var det Mangel på skolan som arrangerades av musiktreorna. Detta innebar givetvis att vi (som den enda filmklass vi var) skulle filma spektaklet. Det var minsann en rolig upplevelse med diverse lärare på taket och renar på scenen. Min födelsedag spenderades i vanlig ordning med att jag inte var hemma, fantastisk tradition känner jag. Turer till banken och bilskolan fick fylla min dag för två dagar senare skulle det ske, uppkörningen. Och körkort tog jag, grät på vägen därifrån gjorde jag med. Jag lyckades. Jag kan nu köra vart jag vill när jag vill. Score.
 
~Juni~
Juni inleddes med besiktning av bilan min och skolavslutning som visade sig betyda en solsveda från den djupaste grav. SATAN. Jag hade dock förjävla roligt och uppskattade verkligen den dagen. En snabb flytt från stan avverkades och även lite hårfärgning hann jag med innan verkligheten kom ifatt mig. Jobb. Men jag avled också min smärta genom att köpa nya skivor och underbar musik som kunde dyrkas i timmar. Mycket mer hann jag inte med, visserligen var jag på Brolle Rock n' roll on Tour och fick beskåda min bästa vän hålla hand med honom. Avis? JA. Det var så vackert och så mycket kärlek att jag bara skrek, visste inte vart jag skulle ta vägen. Den mannen alltså. Gud. Alla dessa vackra män! Juni var överlag en bra månad där jag började få bukt på mina spridda känslor och njöt av att hjälpa alla sommarjobbare (som trodde jag var 21) på jobbet.
 

Östrogenet tog över

 

Sen blev jag en kakapo

Är lite tveksam till om det har kommit upp bilder på alla hårfärger jag hade under 2013 men det som har varit har varit. Här kommer iaf bilder på mitt f.d urblekta tigerhår och hur jag nu ser ut! Wopedo!
 
 

2013 - Januari, februari, mars

~Januari~
På tolvslaget mellan 2012 och 2013 pussades jag med min dåvarande pojke. Min fru var där och andra underbara kompisar. Det kan vara det absolut bästa sättet att fira in ett nytt år på. Januari kantades av diverse umgängen med bästa vänner och beskådning av världens finaste man (Chris fucking Hemsworth) på min bästis fantastiska tv. Den 20 Januari for även jag och far till Oskarström för att inhandla en liten, rostig men dock så personlig bil till mig. Bästisen som senare samma månad åkte med för första gången döpte honom till Roger. Jag inföskaffade mig i samma veva biljetten till årets Metaltown med tre motiveringar: KoRn, Slipknot och Sabaton. En ny telefon och underbar lakan blev också en prioritering. Kärleken var djup och jag mådde så himla väldans bra.
 
~Februari~
Jag var fortfarande helt över öronen förälskad i min man... och min bil! Övningskörde numera massor med min far och bilen som jag faktiskt kunde kalla min.  Jag körde även halkan, sisådär en månad efter jag börjat med körkortet. Occcccch min kära dåvarande svärmor gav mig ett oerhört vackert armband. Oooch min kärlek för Dalarna bara växte. Även en fars avverkades samtidigt som jag började på mitt bio år med skräckfilm! {Och Åke fyllde 10 år} [Och vi sålde min häst.]
 
~Mars~
I mars började jag jobba igen, något jag saknat så fruktansvärt. Och vi jobbade mycket med UF-företaget som var i slutspurten då vi drog till Halmstad och medverkade på mässan där genom att vara ett av de tio utvalda bästa UF-företagen det året. WopedooO! Jag välte med min älskade moped på en isgata och var på en 20-års fest. Och när rastlösheten slog in gick jag en mil till min kompis... för att jag kan! I slutet av mars bröt vi upp efter nio månader tillsammans, jag och min dåvarande pojke. På mors födelsedag och påskens slut. Jag var totalt förstörd och började mecka med moppen för att komma undan alla känslor.
 

RSS 2.0