Sen fyllde jag 20 bast


Sicken sanslöst bra dag! Hade öppet hus för att jag fyller jämnt och höftade högt med att det skulle komma kanske 25 pers. Kom 32!! Magiskt! 
I present av mina galna jobbkompisar fick jag legomotorcykeln inslagen i enkronorna (se ovan) haha. Sjuka LIVSARE! Nåväl, sen har jag fått skissen på min nästa tatuering, en bok om svenska traditioner, stötdämpare till bilen, blommor, spraygrädde (sjukt goa kompisar!), raggsockar och en mössa. Samt pengar till de kommande mc-kortet. Och icke att förglömma, en guide över Stockholm nu när jag ska flytta dit! Utmärkt present! 

Så vad är jag gladast över? Uppvaktningen helt klart. Kom vänner långväga ifrån, halva mitt gäng 50åringar som jag inte träffat på massa år, gamla klasskompisar, släktingar och inte att förglömma: mina sjukt goa jobbkompisar. Som sagt: sanslöst bra dag! Måste bero på att farmor manglade duken, ja så är det nog.

Nyss avslutade jag min första dag som 20 med Madagaskar filmen tillsammans med min fru. Strålande! Så jävla lycklig! 

Vad som har hänt under den senaste tiden

Var ute och åkte med mor för att besöka de flesta gårdsbutikerna i Halland och fick därigenom smaka på den godaste räksalladen någonsin! Fikade även i det gröna med underbar servis.

 
 
Därefter har jag i sedvanlig ordning varit på Fegenfesten:

(Den som däckar först får man stapla på!)


Fick en kommentar av en liten kille på jobbet:
"Du måste vara viktig!"
"Varför tror du det?"
"Du har ju två telefoner, två pennor och två såna gula (knivar)!"
Han har koll, det märker ju jag!
 
 
Fick i veckan även reda på att jag kommer flytta till stan till hösten för att plugga och då gör jag som jag alltid gör, njuta extra mycket av Hallands skogar. (Har rätt fina vägar hem från jobbet ibland):

 

Tre dagar i mitt liv

 Färgade håret för några veckor sen. Jobbar ihjäl mig i kylen. Kör hoj. Pojkvännen är okontaktbar i en månad framöver så försöker fördriva tiden så gott det går. Kram pöss häi!

Vackra mormor

Häromdagen fick jag den finaste födelsedagspresenten jag anser att man kan få av sin morfar. Jag fick en bild på mormor. Jag var bara två år när min kära mormor gick bort men på något vis kan jag ändå känna ett band till henne. Framförallt när jag såg denna bilden och trodde det var min mamma. Det som hänger bredvid är ett halsband i guld som mormor fick av morfar för en herrans massa år sen. Det fick jag också. Tack morfar. 

RSS 2.0