Rosa hår!

Såhär fin är jag en vanlig lördagsnatt efter att ha kollat på film med favoritbrorsan!

Det tar sig!

Jag må vara grovt konservativ men jag föredrar att köpa skivor och gå på konserter för personer som skapar bra musik ska ha något för det! 
 
  
(Resten av skivorna ligger i bilen)

Min brillshållare!

 

Städa!

 

Liten kvick presentation

Hej! 
Mitt namn är Frida och jag bor en bit ut i skogen i Halland där bussen slutade gå år 2001 och lanthandeln i grannbyn går i konkurs och startas upp om vartannat. Vi har en badsjö, en kyrka och en bygdegård. När jag var liten hade vi får, kor, häst, hund, katt, höns och grisar men detta lades ner när mina föräldrar skildes vilket inträffade för tre år sedan. 
 
Jag är en hyfsat lugn 18 åring som värderar mitt bilkörkort högre än min vänsterarm samtidigt som jag är sjukt konservativ. Jag kollar fortfarande på VHS och köper hem cd-skivor samtidigt som jag har svårt för förändringar som jag själv inte skapar. Doften av bensin och känslan av skit under naglarna är något jag föredrar, helst i sällskap med min underbara pappa och mina bröder. Ola-Conny är min arbetskollega och en arg finne min favoritlärare när jag studerar film på heltid. Svårigheter med att sova med öppen dörr och behovet att att läsa tidningen baklänges är bara några av mina tvångsmässiga beteenden. 
 
Hugh Jackman och Chris Hemsworth kan vara detta vackraste killarna på denna planet. 
 
Och ja just det, jag är singel på heltid också! 
 

Bara lite förälskad i Chris.

 
Någon gång skulle jag vilja krama Chris Rehn för hans magi i musikvideoskapande. Woah.

Då var det dags igen!

Jag utnyttjade mitt oerhört korta sommarlov på tre dagar med att greja på rummet och färga håret.
För visst var det dags när den blåa beskrevs som grön/blond. Så jag gick in på hairstore och köpte på mig lite färg och satte igång. Jag. Gillar. Det.
 
 

Skolavslutning 2013

 
Picknick och grillkväll med underbara människor, rätt nice ändå! 

Hej alla glada!

Just nu sitter jag på farsans iPad och skriver. Lite för att jag inte orkar starta datorn och för att jag första gången fått igång fanskapet. Nåväl....
 
I mitt liv händer det mycket just nu, bland annat ska jag besiktiga min bil och sluta tvåan för första, enda och sista gången i mitt liv. Fantastiskt kan man tycka men nä... Känner bara en ångest över att jag börjar bli så gammal. Wäh, hursomhelst kommer jag inte kunna garantera någon uppdatering här eftersom jag just nu inte äger en dator som vill samarbeta med vårt internet. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi när tiden är inne! 

Studenten 2013

 
Det här är min kusin. Emilia heter hon. Hon kan vara den coolaste kusinen jag har.
I torsdags tog hon studenten, det gjorde hon bra.
 
Självfallet var jag där i folkmassan och svettades genom alla porer och försökte desperat få ett fint kort på henne samtidigt som jag brottades med tanken att vi börjar bli så gamla. Jag minns när denna tjejen började skolan och det är för jävla längesen. Ohwell man kan inte stoppa tiden (tyvärr) och det enda jag kan göra nu är att önska henne all lycka i framtiden! Vad du än hittar på Emilia så hoppas jag att du kommer ha förjävla roligt!

RSS 2.0