Fått på pakethållaren och bytt tändstift!

 
 
Ingvar, Roger och Daniel heter de, mina favoriter!

Allt kretsar runt Ingvar!

Igår for jag och min kära mor iväg med våra hojar för min absolut första övningsköringstur på motorcykel. Dömysigt även om turen blev kort och Ingvar (min hoj) dog i en korsning. Men det bästa är att se hur mamma tindrar av lycka för att äga en motorcykel och att ha någon att köra med. Helt underbart. Här har vi precis kommit hem från turen:
 
 
 
 
Och för att förhindra yttligare stopp på olämpliga ställen hade jag och pappa kvalitétstid med varandra och Ingvar i eftermiddags:
Medan far bytte tändstiften och reglerade tomgången så monterade jag pakethållare men blev besviken när jag insåg att det inte var orginal </3 nåväl, han är dösöt ändå.

Helkär i den här killen fortfarande efter 8 månader.

Det handlar inte om vad som gör dig till en morgonmänniska. Utan vem.

 

Det som gör mig till en morgonmänniska är när jag ligger i din famn och smeker din rygg. Det är när du ler i sömnen när jag kryper intill. Det är hur du kan vakna med ett ryck, se att jag ligger utan täcke, kasta täcket över mig och sen nöjt somna om. Det är när jag säger att jag ska åka och du kysser mig överallt för att jag inte ska gå. Det är när du gör hela mitt hår till ett välplanerat trassel. Det är när jag får rita mönster på din rygg med mitt pekfinger i väntan på en morgonkyss.

 

 


Påsk 2015

 
Jobbade hela helgen men hann ändå: Åka raggarbil till Mandys, fika hos farmor med mina bästa vänner och hälsa på krogen samt hämta mammas motorcykel. Det kallar jag vår!

RSS 2.0