Fredrika 2016

Nåväl man kanske inte ska kalla mig bortskämd men att få resa, äta och bo gratis i Norrland några dagar kan väl ändå klassas som det, inte sant?
 
 
 
Även fast resan begav sig nu i söndags så började det hela faktiskt så tidigt som juli 2014. Min gubbe, som då inte var något annat än en främling på internet frågade vad jag gillade att göra förutom att jobba på festivaler. Mitt svar var att jag gillade allt som hade med maskiner att göra. Då, smidig som han är, nämnde han att ett av privilegerna med att vara tillsammans med honom var att man fick köra snöskoter i Norrland om vintrarna. Detta var inget jag la en större vikt då, främst kanske för att jag var på ett sunkigt hotell i Leipzig precis då. Och kanske för att jag inte hade några som helst planer på att bli ihop med någon alls.

Nu råkade det ju dock bli så att vi blev ett par. Ett ganska ståtligt sådant om jag får säga det själv. Men efter ett år tillsammans började jag påminna honom om den däringa skoterturen han trots allt hade nämnt att man fick om man var privilegad att vara ihop med karln. Sagt och gjort, vi for norröver. Vi + en får man väl säga, svärfar ägde ju trotsallt stugan och skotern så han fick ju följa med.
 
 
Jag förstår att ni är avundsjuka. Det var helt fantastiskt! Förutom att skotern gick sönder på tredje dagen men jag spenderade då dagarna med att utforska närområdet på spark samt att baka. Fantastiskt vackert, de där Sverige. Jag återvänder gärna, men då som skoterförare och inte fotograf (hint hint gubbe).
 
(Nu har jag ju inte ens nämnt vad som hände första dagen, men jag återkommer med den smaskiga historien).
 
Tjosan!

RSS 2.0