Oj jösses

Här var det livat och glatt i hatten... naa...

Var är jag och vad gör jag? Inte för att ni möjligtvis kan halvsitta i er säng och fundera på det just nu men för att ni ska spendera några ytligare sekunder här så kommer jag besvara det ändå.
Jag har gått i skolan och jobbat, wiho alltid lika spännande saker att berätta. Nejmen, i förra veckan var jag och mina flickor i Götlaborg och spenderade pengar. Planen var att jag skulle slänga en slant på ett nytt skärp, det gick la sådär. När vi åkte hem var det minsann inte jag som hade flest påsar och något skärp? Nej, det hade jag inte heller. Ni vet att detta inte är en modeblogg så förvänta er inte en bild på den ultra goa västhoodien jag köpte eller halsduken. Däremot kan ni förvänta er bilder från ett skolprojekt vi har jobbat med ett par veckor. Och för alla er som känner till Tor <- you'll love this shit.
 
I lördags var jag och åt nybakt vetebröd hos farmor efter jobbet. Ja, det var lika mysigt som det låter. Vi skrapade triss, kollade på fotografier från släktträffen jag gick miste om samt pratade. Jag är en sådan härlig person som hellre umgås med min farmor efter jobbet än kompisar. (No offence friends!) Det är bara en härlig stämning hemma hos farmor som gör att man kan rensa skallen efter att i åtta timmar stått och staplat toblerone med konstant 7 tusen pers omkring sig.
 
Hursomhaver kommer jag spendera denna veckan i skolan med bland annat studentmösseutprovning och sedan väntar en helg med ännu mer jobb (och ännu mer OB!). Ha de gött!
 
Såhär stilig var jag på mitt absolut sista skolfoto någonsin. Ja, Amon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här nu:

Namn:
Ska jag minnas dig?

E-postadress:)

URL/Bloggadress alltså det jag måste kolla för att veta att du är seriös:

Kommentaren skriver du här:

Trackback
RSS 2.0