Rage.

Hej. Här kommer ännu en rage från vår älskade Fried-ass.

Heh! Nu har ett visst antal av "större" bloggare gått ihop för att tillsammans bekämpa alla bloggar som skriver om bantning, utseende och som hänger ut varandra. Detta antalet är samma personer som säger att en blogg bör innehålla systemkamerorbilder, fin design och inget skitsnack. Dessa bloggare säger att de är helt unika och allt de gör är speciellt.

Jomen hejsan. "Vi är helt unika" = alla har nästan identiska designer, redigerar sönder bilderna, använder likadana kläder och har liknande frisyrer. Javisst, de kanske inte snackar skit om varandra men kom igen. Hur i helvete öppnar man en unik blogg på dagens internet? Alla ämnen är upptagna, alla idéer är stulna och alla designer är redan gjorda. Så hur kan dessa söta bloggare då säga att de är unika? Det finns inget särpräglat i dem överhuvudtaget.

Och vem i hela helvetet säger att en blogg inte ska eller bör innehålla text som hänger ut någon annan bloggare? Måste man attackera sin blogg med superfina, välgjorda bilder eller design? Jag anser att man inte behöver det. Inte heller ska man behöva hålla inne om vad man nu vill skriva. Det är fan för dig själv du skriver, inte alla människor som läser din blogg om ditt fantastiska liv och ditt outtröttliga glada humör.
Om någon blogg är särpräglad så är det de som inte sitter med sin design i flera dagar och som skriver ut sina rage, testa det.


Köss.

Kommentarer
Postat av: Vickan aka Guden

Hahah håller med dig så hårt! Och det roliga är faktiskt att dem bloggarna har snackat skit om varandra för ett tag sen. Epicfaiil sa till exempel till Kandylandy att hon inte klarade av henne för hon gjorde duckface på alla sina bilder.. Och nu är dem tydligen as bra polare? Roande.

2012-02-01 @ 23:11:14
URL: http://drmajk.blogg.se/

Kommentera inlägget här nu:

Namn:
Ska jag minnas dig?

E-postadress:)

URL/Bloggadress alltså det jag måste kolla för att veta att du är seriös:

Kommentaren skriver du här:

Trackback
RSS 2.0